Mano Gargždai



Slidinėtojai atidarymo dieną apgulė Utrių kalną (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Sausio 14-ąją, sekmadienį, įvyko ilgai lauktas Utrių kalno slidinėjimo trasų atidarymas. Žiemos pramogų išsiilgę gyventojai nedelsė – suskubo išbandyti dvi Klaipėdos rajone esančio kalno slidinėjimo trasas – pagrindinę ir skirtą pradedantiesiems. Vaikams taip pat buvo atidarytas rogučių kalnelis.

 

Kaip sakė kalną administruojančio Lapių bendruomenės centro pirmininkė Laima Karbauskienė, Utrių kalną sekmadienį išbandė apie 400 slidinėtojų: buvo parduoti 200 bilietų į pagrindinę trasą, taip pat, spėjama, apie 200 žmonių pasinaudojo galimybe nemokamai pasimokyti slidinėti ant pradedančiųjų kalnelio.

L. Karbauskienė atviravo, kad atmosfera ant kalno buvo puiki, žmonės džiaugėsi galimybe pasimėgauti žiemos pramogomis, dėkojo už galimybę slidinėti arti namų. Lapių bendruomenės centras atidarymo dieną susirinkusiuosius vaišino karšta arbata, taip pat bilietų kainos šia proga buvo euru pigesnės nei įprastai.

Antradienį, pasak L. Karbauskienės tikimasi atidaryti mėlynąją trasą, į kurią slidininkai gali pasikelti bendruomenės nupirktu mažesniu keltuvu.

Utrių kalnas darbo dienomis slidinėti kvies nuo 14 iki 22 val., savaitgaliais – nuo 10 iki 22 val.

Visą informaciją apie trasas, kainas galite rasti ČIA.

 

Žiemos pramogos ant Utrių kalno – Sandros Vaičienės nuotraukose:

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 105 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,