Mano Gargždai



Savaitgalį Drevernoje vyravo šventinė nuotaika (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
V. Asnauskienės nuotr. V. Asnauskienės nuotr.

Liepos 14 dieną Dreverna trankiai šventė jubiliejinę – 765-ąją – žvejų šventę „Ant marių kraštelio“ ir Drevernos kultūros namų 60-metį.

 

Šventėje dalyvavo buvę darbuotojai, meno mylėtojai, gražus pulkelis svečių iš Klaipėdos r. savivaldybės, Priekulės seniūnijos. Tarp šiltų sveikinimų ir apdovanojimų klausėmės profesionalaus akordeonisto Stanislovo Adomavičiaus muzikavimo, Drevernos „Žvejyčių“ ir „Pamariukų“.

Išdalinome dar penkis padėkos karšius dreverniškiams, kurie nesėdi namie užsidarę, o juda, kruta vardan tos Drevernos. Juos jau pelnė 29 dreverniškiai, o šiemet jie įteikti: Vilmai Klipštienei – už nuoširdų darbą su Drevernos skaitytojais ir aktyvų dalyvavimą Drevernos kultūriniame gyvenime; Laimai Eirošienei – už produktyvų bendradarbiavimą ir aktyvų dalyvavimą Drevernos kultūriniame gyvenime; Stasei Linkevičienei – už neblėstančią energiją ir aktyvų dalyvavimą Priekulės parapijos veikloje; Astai Januškienei ir Jovilei Januškaitei – už ištikimybę ir dalyvavimą Drevernos kultūriniuose renginiuose, Dailei Balčėnienei ir Melitai Balčėnaitei – už draugystę ir dalyvavimą Drevernos kultūriniame gyvenime.

 

Vilmos Klipštienės ir Virginos Asnauskienės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 250 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,