Mano Gargždai



Gargždų šachmatininkai išbandė jėgas turnyre Kaune

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Zigmo Bitino nuotr. Zigmo Bitino nuotr.

Balandžio 5–7 dienomis Kaune vyko Lietuvos vaikų BM08 asmeninės šachmatų pirmenybės. Trylika mergaičių susikovė dėl nugalėtojos titulo. Jos žaidė šešis ratus.

 

Pajėgiausia buvo Laura Grikšaitė iš Tauragės, surinkusi 5 taškus. Antroje vietoje – Sofija Kiseleva iš Telšių – 4,5 taško. Trečioje – Arina Budiak iš Klaipėdos – taip pat 4,5 taško.

43 berniukai kovojo dėl pajėgiausiojo vardo. Net trys iš jų surinko po 7 taškus iš 8 galimų. Geresnio koeficiento dėka prizininkais tapo: 1 – Šarūnas Norkeliūnas (Marijampolė), 2 – Vytenis Remeika (Vilnius), 3 – Ignas Jasas (Panevėžys).

B08 dalyvių grupėje buvo ir trys Gargždų sporto mokyklos ugdytiniai: Dominykas Kušlikis, Šarūnas Juknius bei Domantas Taučius. Jie kovojo pagirtinai, nors tik pirmą kartą atvyko į oficialias varžybas. Dominykas su Šarūnu surinko po 5 taškus ir iškovojo atitinkamai tryliktą bei penkioliktą vietas. Domantas su 4 taškais buvo 27-toje vietoje. Reikia pažymėti, kad Domantas yra metais jaunesnis, todėl analogiškose varžybose galės dalyvauti ir kitąmet.

Vaikai ne tik žaidė, bet kartu su tėveliais lankė Kauno miesto žymesnes vietas. Todėl apsilankymas laikinojoje sostinėje buvo naudingas dar ir pažintine prasme.

Dėkoju Dominyko, Šarūno ir Domanto tėveliams, lydėjusiems savo vaikus bei padėjusiems spręsti kylančius klausimus.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 267 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,