Mano Gargždai



Kaip būti matomiems elektroninėje erdvėje? Savivaldybė verslininkus kviečia į mokymus

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Šiuo metu, kai verslas susiduria su pandemijos iššūkiais, vienas iš būdų išlikti – persikelti į elektroninę erdvę. Klaipėdos rajone veikiančio smulkaus ir vidutinio verslo atstovai kviečiami į mokymus, kuriuose jie išmoks susikurti ir administruoti verslo paskyras socialiniuose tinkluose, reklamuoti savo paslaugas internete bei įgis komunikacijos žinių.

 

„Savivaldybė skatina ir palaiko smulkųjį ir vidutinį verslą, tad norime padėti rajono verslui žengti pirmuosius žingsnius elektroninėje erdvėje tvirčiau, todėl organizuojame nemokamų paskaitų ciklą apie tai, kaip būti matomiems elektroninėje erdvėje, nuo ko pradėti, kaip susikurti verslo paskyras socialiniuose tinkluose ir kituose kanaluose, kaip išnaudoti nemokamus įrankius, kaip save reklamuoti, kurti kokybišką turinį. Tai, kad tokie mokymai reikalingi, pastebėjome ne tik tiesiogiai bendraudami su verslininkais, bet ir analizuodami įvairių verslui skirtų apklausų duomenis“, – teigia vicemerė Audronė Balnionienė.

Mokymuose kviečiami dalyvauti smulkaus ir vidutinio verslo atstovai, kurie dar tik pradeda savo kelią elektroninėje erdvėje, taip pat atskiri mokymai bus skirti ir pažengusiems šioje srityje. Nesvarbu, ar užsiimate individualia veikla, dirbate pagal verslo liudijimą, turite mažąją bendriją ar įmonę. Mokymai skirti kiekvienam, kuris nori būti matomas, nori pasiekti naujus klientus ir išmokti ne tik naudotis šiuolaikinėmis technologijomis, bet ir įgyti komunikacijos žinių, pristatyti savo paslaugas, prekes efektyviai. Tai puiki galimybė išmokti pristatyti savo verslą kitaip.

 

Mokymus sudaro trys atskiros mokymų sesijos.

1. E-rinkodaros mokymai turizmo verslo atstovams. Mokymai vyks spalio 1 dieną (ketvirtadienį) 13.00-17.00 val.

Registruotis čia: Mokymai turizmo atstovams

 

2. E-rinkodaros mokymai pradedantiesiems. Mokymai vyks spalio 15 dieną (ketvirtadienį) 13.00-17.00 val.

Registruotis čia: Mokymai pradedantiesiems

 

3. E-rinkodaros mokymai pažengusiems. Mokymai vyks spalio 29 dieną (ketvirtadienį) 13.00-17.00 val.

Registruotis čia: Mokymai pažengusiems

 

Vienos mokymų sesijos trukmė - 4 valandos.

Vietų skaičius ribotas!

Mokymų metu ne tik bus bendrai aptariamos temos, bet kiekvienas dalyvis su profesionalo pagalba galės susikurti bei išmokti administruoti verslo paskyras tokiose platformose, kaip www.booking.com, www.airbnb.com, Facebook, Instagram, LinkedIn, Google My Business ir kitose. Mokymų vedėjai, išanalizavę konkrečias situacijas, patars, ar verslui reikia kurti internetinę svetainę, gal pagal verslo specifiką užtenka socialinių tinklų, gal galima naudotis jau esančiomis platformomis.

Jei turite klausimų dėl mokymų, rašykite el. paštu .

Nepraleiskite progos perkelti savo verslą į elektroninę erdvę profesionaliai ir kokybiškai.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 419 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,