Mano Gargždai



Gribžinių bendruomenė paminėjo Atšvaitų dieną

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gribžinių bendruomenės nuotr. Gribžinių bendruomenės nuotr.

Gribžinių bendruomenė tęsia dalyvavimą VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos rengiamame konkurse „Eismo saugumas bendruomenėse“. Šiemet konkurso pradžią pakoregavo COVID-19 situacija Lietuvoje, todėl pirmieji renginiai pradėti organizuoti nuo spalio 1 d.

 

Gribžinių bendruomenė, jungdamasi į konkursą, siekia vieno tikslo – išauginti jauną kartą, kuriai elgtis saugiai kelyje būtų taip pat natūralu, kaip nusiplauti rankas prieš valgį. Visus įgūdžius galima įdiegti mažiems vaikams, bet daug sunkiau perauklėti jau suaugusį ir savo požiūrį turintį žmogų. Todėl visi Gribžinių bendruomenės renginiai eismo saugumo tema orientuojami į mažuosius ir imlią jaunąją kartą.

Šių metų trečiasis spalio ketvirtadienis Lietuvos automobilių kelių direkcijos iniciatyva buvo paskelbtas Atšvaitų diena.

Gribžinių bendruomenė, minėdama Atšvaitų dieną, surengė aktyvų susibūrimą. Pasikvietę į pagalbą Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnę Astą Zbarauskienę mokėmės naudoti atšvaitus. Išklausėme bendros informacijos apie atšvaito svarbą, praktiškai pabandėme jį taisyklingai užsidėti. Kadangi susirinkome vakare, tai atlikome saugų eksperimentą, kurio metu stebėjome kelyje einantį žmogų su atšvaitu ir be jo. Visi vaikai vieningai pritarė, kad pirmiau pamatė „šviečiantį“ žmogų, o kitas buvo sunkiai pastebimas.

Išsiskirstydami namo, visi džiaugėmės gautomis dovanomis, kuriomis mus remia konkurso organizatorius VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcija. Ypač esame dėkingi už atšvaitus, kurie tikrai pravers ne tik mokiniams, bet ir jų tėveliams bei kitiems eismo dalyviams.

Gribžinių bendruomenės vardu dėkojame visiems susirinkusiems į susibūrimą ir tikimės susitikti kitame renginyje.

 

Bendruomenės nuotraukos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 369 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,