Mano Gargždai



„GP-Taškas“ pergalingai pradėjo LFF III lygos Klaipėdos regiono 2014 m. pirmenybes

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Mato Bieliausko nuotrauka. Mato Bieliausko nuotrauka.

„GP-Taškas“ – „Sarema“(Klaipėda) 3:1 (0:0)

Įvarčiai: 60' R.Malakauskas(GP-Taškas), 62' ir 78' V.Norvilas(GP-Taškas), 83' E.Garbauskas 11m.(Sarema)

Įspėjimai: A.Lenkšas (GP-Taškas) , D.Averkinas (Sarema).

Sudėtis: M.Draukšas, E.Bračkus, An.Bačanskis, A.Kukšta, A.Montrimas, M.Jonelys, I.Šakys, V.Norvilas, A.Lenkšas, R.Malakauskas, K.Nazarovas.

Po keitimų aikštėje pasirodė: S.Vyšniauskas, L.Vyšniauskas, D.Afonso, V.Alijevas, S.Kovšovas, M.Mickus,.

 

Jau antrąją rungtynių minutę vos nekrito įvartis į „Saremos“ vartus, kai „Gargždų Pramogos-Taškas“ puolėjas Artūras Lenkšas, prasiveržęs dešiniuoju aikštės kraštu, suklaidino „Saremos“ vartininką ir iš aštraus kampo smūgiavo palei vartų liniją.

Netrukus kilo pavojingas momentas ir prie šeimininkų vartų, kai Adomas Pocius gavo perdavimą į baudos aikštelę priešais vartus ir smūgiavo iš eigos virš vartų.

Kėliniui įpusėjus, pavojingai į baudos aikštelę įsiveržė „GP-Taško“ puolėjas Vilius Norvilas, bet jo smūgis iš kairiojo krašto skriejo greta virpsto į vartų tinklo išorę.

Kaip ir rungtynių pradžioje, taip ir po šio momento, „Sarema“ ilgai netruko atsakyti pavojinga ataka ir Karolis Kelpšas, panašioje situacijoje kaip ir prieš tai Adomas Pocius, smūgiavo virš vartų.

Kėlinio pabaigoje puolime aktyvesni buvo „GP-Taško“ žaidėjai, ypač ryžtingai žaidė šios komandos krašto saugai, kurie prasiveržę dažnai siųsdavo kamuolį į „Saremos“ aikštelę, bet joje atakos ir nutrūkdavo.

Kaip pirmojo kėlinio pradžioje, taip ir antrajam prasidėjus, pirmasis pavojingą momentą sukūrė Artūras Lenkšas, tik šįkart geroje pozicijoje nesėkmingai smūgiavo galva.

Po kelių minučių „Sarema“ išvystė ataką, kurios priekyje atsidūrė Evaldas Garbauskas ir baudos aikštelėje klaidingais judesiais suklaidinęs gynėjus, smūgiavo į artimąjį vartų kampą, kur jo smūgio jau laukė „GP-Taško“ vartininkas Martynas Draukšas.

59-ąją rungtynių minutę šeimininkai pirmieji pralaužė varžovų gynybą – iš gynybos gavęs tolimą perdavimą Stasys Vyšniauskas, geru perdavimu į baudos aikštelę išvedė Robertą Malakauską, kuris ir pasiuntė kamuolį į „Saremos“ vartų tinklą (1:0).

Dar neatsigavusius po praleisto įvarčio „Saremos“ žaidėjus, „GP-Taško“ puolimas užklupo dar viena rezultatyvia ataka – baudos aikštelės dešiniajame krašte ties galine liniją perdavimą gavęs Robertas Malakauskas, pakėlė kamuolį link vartų, o į vartininko aikštelę įkirtęs ir vartininką aplenkęs Vilius Norvilas tiksliai smūgiavo galva ir padvigubino „GP-Taško“ persvarą (2:0).

Apie 67-ąją rungtynių minutę po gerų perdavimų į atakos smaigalį dukart buvo išvestas Evaldas Garbauskas, bet pirmasis jo smūgis buvo tiesiai į vartininką, o kitą smūgį iš baudos aikštelės blokavo vienas iš šeimininkų gynėjų.

72-ąją rungtynių minutę „GP-Taško“ žaidėjas sužaidė ranka prie pat savo baudos aikštelės kairiojo kampo ir Adomas Pocius baudos smūgiu smūgiavo į vartų plotą, bet vartininkas Martynas Draukšas atrėmė ir šį varžovo smūgį.

Netrukus krito ir trečiasis įvartis į „Saremos“ vartus, kai Vilius Norvilas, suklaidinęs tiek gynėją, tiek vartininką, sėkmingai smūgiavo į vartus (3:0).

Praslinkus vos kelioms minutėms, "GP-Taško" žaidėjui sužaidus ranka, savoje baudos aikštelėje Abdo Zein-Al-Abedeen uždirbo 11 metrų baudinį, kurį nepriekaištingai atliko Evaldas Garbauskas ir kiek sušvelnino „Saremos“ atsilikimą (1:3).

Evaldas Garbauskas smūgiu iš maždaug 25 metrų galėjo dar labiau sumažinti „GP-Taško“ pranašumą, bet kamuolys po smūgio atsitrenkė į vartų skersinį.

Likus žaisti kelias minutes, Andrius Kukšta atliko gerą tolimą perdavimą į „Saremos“ baudos aikštelę, bet Stasiui Vyšniauskui galva nepavyko pataikyti į vartų plotą.

„Gargždų Pramogos-Taškas“ laimėjęs rungtynes rezultatu 3:1, jau pirmajame ture privertė praėjusio sezono nugalėtoją „Saremą“ patirti pralaimėjimo kartėlį.

Kitas rungtynes gargždiškiai žais ateinantį savaitgalį Kretingoje su vietos „KKT“ komanda.

 

Mato Bieliausko nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 86 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,