Mano Gargždai



Senjorų krepšinio pirmenybėse triumfavo „Juralvio“ komanda

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sporto centro nuotrauka. Sporto centro nuotrauka.

Du mėnesius vyko Klaipėdos rajono senjorų krepšinio pirmenybės, kuriose panoro žaisti keturios komandos: „Juralvis“ (vadovas R. Mikalauskas), „Šernai“ (vadovas M. Milašius), „Faraonai“ (vadovas R.Sireikis) ir „Agluona“ (vadovas R. Lukauskas).

 

Komandos rungtyniavo dviejų ratų sistema. Susumavus visų rungtynių rezultatus, pagal varžybų nuostatus teisę žaisti dėl trečios vietos iškovojo „Agluonos“ ir „Šernų“ komandos, o finale žaidė „Juralvio“ ir „Faraonų“ ekipos.

Dėl bronzos medalių kova užvirė nuo pirmos minutės, pirmavo tai viena, tai kita komanda. Likus žaisti apie vieną minutę, aštuonių taškų persvarą įgijo „Agluonos“ komanda ir atrodė, kad bronzos medalių likimas aiškus, tačiau „Šernai“ nenuleido rankų, pataikė du tritaškius, dvitaškį, įmetė baudos metimą ir taip vieno taško persvara iškovojo čempionato trečiąją vietą.

Finalinėse rungtynėse tokios kovos nebuvo. „Juralvis“ geriau pradėjo rungtynes, kontroliavo žaidimo eigą ir nugalėjo „Faraonų“ komandą rezultatu 89:65. 2014 metų senjorų krepšinio pirmenybėse gražuolė taurė ir aukso medaliai atiteko „Juralvio“ komandai, kurioje žaidė R. Mikalauskas, P. Petrusevičius, M. Petrusevičius, A. Žilius, R. Gagilas, A. Vilimas, V. Žutautas, D. Uselis, V. Atas, M. Saudargis, R. Pareigis ir S. Struopus.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 125 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,