Mano Gargždai



Pristatytas naujasis rajono policijos komisariato viršininkas

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Raimondą Vaitkevičių (dešinėje) pasveikino buvęs Klaipėdos rajono policijos komisariato vadovas Edmundas Zbarauskas (kairėje). L. Gruzdžio nuotr. Raimondą Vaitkevičių (dešinėje) pasveikino buvęs Klaipėdos rajono policijos komisariato vadovas Edmundas Zbarauskas (kairėje). L. Gruzdžio nuotr.

Balandžio 30 d. rajono policijos komisariato kolektyvui buvo pristatytas naujasis Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininkas, komisaras Raimondas Vaitkevičius, iki tol daugelį metų dirbęs rajono policijos komisariate, Kriminalinės policijos skyriuje, buvęs ir šio skyriaus vadovu.

 

Pristatyme dalyvavo Policijos departamento prie VRM Personalo valdybos viršininkas Tomas Bikmanas, Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Alfonsas Motuzas. Į pristatymą taip pat atvyko ir buvę policijos komisariato vadovai, prokuratūros, žiniasklaidos atstovai.

Pristatydamas naująjį policijos komisariato vadovą, PD prie VRM Personalo valdybos viršininkas T. Bikmanas pažymėjo, kad R. Vaitkevičius labai gerai pasižymėjo atrankoje ir nurungė kitus kandidatus. Palinkėjo sėkmės vadovaujant policijos komisariato kolektyvui bei įteikė vadovo simbolį – portfelį.

Vyriausiojo policijos komisariato viršininkas A. Motuzas pasidžiaugė, kad policijos komisariatas turi naują vadovą, kuris sėkmingai spręs visus iškilusius uždavinius bei įteikė naujam viršininkui rašiklį, palinkėdamas juo pasirašyti tik gerus sprendimus.

Buvęs PK viršininkas E. Zbarauskas pasidžiaugė, kad naujasis viršininkas išaugo ir profesionaliai subrendo būtent šiame policijos komisariate, palinkėjo sėkmės ir įteikė gėlių. Sveikinimo žodį tarė ir suvenyrą įteikė buvęs PK viršininko pavaduotojas, daugelį metų su naujuoju viršininku dirbęs, dabar policijos veteranas P. Mikalauskis. Palinkėjimus išsakė ir gėlių įteikė prokuratūros atstovas M. Paulikas.

„Visada gera žinoti, kad gyvenimo kelionėje šalia yra artimi žmonės, kurie palaiko, supranta, linki paties geriausio, tegul Jūsų ateities darbai būna kupini naujų idėjų, būkite mums pavyzdžiu ir įkvėpimu, o išminties raktas tegul padeda atrakinti visus sprendimus ir įveikti iššūkius“, – šiais žodžiais į policijos komisariato viršininką kreipėsi policijos komisariato darbuotojai, įteikdami savo vadovui vardinį antspaudą, pavardės ir pareigų lentelę bei paveikslą, kuris papuoš viršininko kabinetą.       

Naujasis policijos komisariato viršininkas Raimondas Vaitkevičius padėkojo visiems už nuoširdžius sveikinimus ir palinkėjimus, pakvietė visą policijos komisariato kolektyvą susitelkti nuoširdžiam ir sėkmingam darbui.

„Dalyvaudamas atrankoje galvojau, kad tai yra pats svarbiausias įvykis ir darbas mano karjeroje. Bet, laimėjęs atranką, supratau, kad svarbiausi darbai ir didžiausia atsakomybė laukia ateity. Džiaugiuosi, kad šiuos darbus, mieli kolegos, dirbsiu kartu su jumis. Nėra mūsų kolektyvas pats didžiausias, bet drąsiai galiu sakyti, kad pats geriausias. Neabejoju, kad dirbdami visi kartu pasieksime gražių rezultatų, prisidėsime prie Klaipėdos rajono gyventojų gerovės kūrimo“, – kalbėjo R. Vaitkevičius.

 

Lino Gruzdžio vaizdo įrašas ir nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 233 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,