Mano Gargždai



Tradicinėje Dauparų sporto šventėje – azartas ir gera nuotaika (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Mindaugo Riaukos nuotr. Mindaugo Riaukos nuotr.

Rugpjūčio 14 d. Dauparuose praūžė tradicinė sporto šventė. Šis renginys – visų pirma bendruomenę buriantis ir vienijantis įvykis, kur visi randa sau mėgstamą veiklą.

 

Smagu, kad šventėje sulaukėme daug svečių iš aplinkinių vietovių. O varžybose liejosi gera nuotaika ir azartas, draugiškumas, ko taip trūko pandeminiu laikotarpiu. Tinklinio, krepšinio ir smiginio varžyboms teisėjavo Gargždų sporto centro patyrę teisėjai. Smagios virvės traukimo, dviratukų lenktynės ir lobio paieškos nepaliko abejingų visų amžiaus grupių dalyvių.

Sporto rungtyse dalyvavo 9 tinklinio, 6 krepšinio komandos bei 20 smiginio rungties dalyvių. Rungtynių laimėtojai buvo apdovanoti krepšinio ir tinklinio kamuoliais, medaliais bei gaiviais arbūzais.

Į erdvę prie tvenkinio „Dauparai juda 2021“ sujudėjo didelis būrys dalyvių pamatyti vaikų džiaugsmą ir pasimėgauti putų šou. Vaikai po rungtynių buvo vaišinami ledais, kuriuos skyrė vietos verslininkai Staselė ir Česlovas Ročiai. Vieną iš didžiausių įspūdžių paliko irklentės, kuriomis visi galėjo pasiirkluoti (išbandyti) tvenkinyje nemokamai, jaunimas komentavo –„ Čia tai bent pramoga!“

Linedance šokių mokyklos atstovės visus kvietė pašokti. Įspūdingiausia ir intriguojanti šventės programos dalis buvo krepšinio kamuolio aukcionas, vyko įnirtinga kova tarp norinčių įsigyti kamuolį su legendinio Š. Marčiulionio originaliu autografu. Kamuolys buvo parduotas UAB „ADUKESTA“ už įspūdingą 300 Eur sumą, kuri bus skirta vaikų žaidimo aikštelės dangos įrengimo darbams.

Dainomis džiugino solistas Ignas Liaudonskas, „Lietuvos balsas. Vaikai“ dalyvės Liepa Šideikytė ir Liveta Burniauskaitė, Skrabalman-Karolis Šileika linksmino skrabalų garsais, o vakaro pažiba – dainininkė Donata Virbilaitė išjudino visus savo energingu pasirodymu. Vakarą vainikavo puikus fejerverkas.

Šventės „Dauparai juda 2021“ organizatoriai – Dauparų bendruomenė – kartu su partneriais – Gargždų Minijos progimnazijos Gobergiškės skyriumi, Gargždų kultūros centro Dauparų skyriumi, Dauparų-Kvietinių seniūnija, dėkoja visiems dalyvavusiems šventėje ir sukūrusiems puikią nuotaiką sau ir kitiems. Tikimės kitąmet sukursime dar įspūdingesnę šventę.

Didžiausią padėką sakome šventės pagrindiniams rėmėjams: UAB „WE ARE MARKETING“, UAB „Lavango Group“, Klaipėdos rajono savivaldybei, šventę taip pat rėmė: UAB „Dėmesio srautas“, UAB „Fishlita“, UAB „Adukesta“, UAB „Žvirgžda“, sodyba „Kaštonas“, sodyba „Smiltelė“, UAB „Kasaudra“, kavinė „Ateik ateik“, UAB „Roteksas“, Staselė ir Česlovas Ročiai, Raimonda Urbikienė, UAB „Deinestos kebabai“, VšĮ „Banglentė“.

Už nuostabios šventės akimirkų užfiksavimo dėkojame šventės fotografui Mindaugui Riaukai. Sustabdytas akimirkas galite pažiūrėti Dauparų bendruomenės feisbuko paskyroje.

 

Mindaugo Riaukos nuotraukos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 144 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,