Mano Gargždai



Mokslo metai pradėti tradiciniame jaunimo piknike „Vienu ritmu“ (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Renginyje padėkota savanoriams. S. Ulvikienės nuotr. Renginyje padėkota savanoriams. S. Ulvikienės nuotr.

Gargždų atviras jaunimo centras, kaip ir kasmet, pakvietė visus švęsti Mokslo ir žinių dieną – Gargždų jaunimo parke vyko piknikas „Vienu ritmu“.

 

Renginyje dalyvavo ir sveikinimo žodžius tarė Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas, vicemerė Ligita Liutikienė. Gargždų atviro jaunimo centro laikinoji vadovė Deimantė Venckutė dėkojo savanoriams, partneriams ir rėmėjams. Iš viso įteiktos 28 padėkos savanoriams bei 10 padėkos raštų partneriams.

„Šventė praėjo puikiai! Džiaugėmės tiek organizacijų pasiruošimu mugei, tiek žiūrovų ir dalyvių gausa“, – apibendrino D. Venckutė.

Organizacijų mugėje dalyvavo su jaunimu dirbančių įstaigų atstovai. Buvo galima pabendrauti su policijos, greitosios medicinos pagalbos, priešgaisrinės tarnybos, KASP, Gargždų socialinių paslaugų centro, Šaulių sąjungos, SK „Kuršis“, Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro, jaunimo organizacijos „Alterno“ atstovais. Taip pat veikė „Style Matters Drift Team“ automobilių paroda.

Gausiau jaunimas rinkosi į koncertą. Po Mariaus Kukštos, Kamilės Ašinskaitės ir Livetos Burniauskaitės pasirodymų, į sceną žengė mėgstama jaunimo grupė „Jauti“, kurios dainas visi traukė kartu ir pasinėrė į šokių šėlsmą.

 

Deimantės Venckutės ir Simos Ulvikienės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 493 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,