Mano Gargždai



Veiviržėnuose įteikti „Gerumo angelai“ (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Veiviržėnų kultūros centro nuotr. Veiviržėnų kultūros centro nuotr.

Gruodžio 3 d. Veiviržėnų kultūros centro salėje vėl sklandė jau gražia tradicija tapę „Gerumo angelai“.

 

Pasak Veiviržėnų kultūros centro direktorės Neringos Žemgulienės, apdovanojimais buvo pagerbti nesavanaudiški, savo geru pavyzdžiu aplinkinius įkvepiantys geradariai.

Renginio svečiams dainavo atlikėja Jūratė Miliauskaitė, mintimis dalinosi Klaipėdos Šv. Pranciškaus Asyžiečio vienuolyno vyr. brolis kunigas Benediktas Jurčys.

„Tradicinis renginys „Gerumo angelai“ Veiviržėnuose vyksta nuo 2010 m., iš viso jau yra įteikti 67 angelai“, – informuoja N. Žemgulienė.

Viešo balsavimo metu nuspręsta įteikti „Gerumo angelą“ Veiviržėnų klebonui Vidmantui Griciui – už miestelio puoselėjimą, projektų įgyvendinimą, nuoširdų bendravimą, bažnyčios atnaujinimą.

Už nuoširdų bendradarbiavimą, jaunosios kartos ugdymą apdovanota Veiviržėnų ugniagesių komanda.

„Gerumo angelą“ gavo buvęs seniūnijos darbuotojas Bernardas Andrijauskas, atidavęs visą savo širdį Veiviržėnų seniūnijai, nepailstamai dirbęs miestelio labui.

Valdonijai Karaliūnienei už Veiviržėnų miestelio puoselėjimą, informacijos sklaidą, didžiulį įnašą organizuojant plenerus Veiviržėnuose, už savanorišką ekskursijų vedimą po Veiviržėnų miestelį taip pat įteiktas „Gerumo angelas“.

Marius Kakta ir Artūras Nikitinas apdovanoti už idėjų įgyvendinimą, darbą neskaičiuojant valandų, miestelio puoselėjimą, meninių objektų kūrimą, idėjų generavimą.

 

Renginio akimirkos Veiviržėnų kultūros centro nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 255 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,