Mano Gargždai



Azerbaidžane Kamilei Žiliūtei koją pakišo atsinaujinusi trauma

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asmeninio archyvo nuotrauka. Asmeninio archyvo nuotrauka.

Praėjusią savaitę būrys jaunųjų Lietuvos lengvosios atletikos sportininkų buvo išvykę į Azerbaidžaną, kur siekė kelialapių į jaunimo olimpines žaidynes. Jaunimo žaidynių Europos atrankos varžybose dalyvavo ir ieties metikė Kamilė Žiliūtė iš Klaipėdos rajono.

 

K. Žiliūtė portalui mano-gargzdai.lt pasakojo, kad kelionė praėjo gana sklandžiai. Delegacija skrido lėktuvu per Kijevą, tad, kaip teigė mergina, šiek tiek buvo neramu dėl įtemptos tenykštės situacijos. Vėliau sportininkai nusileido Azerbaidžano sostinėje Baku.

Deja, dėl sveikatos bėdų K. Žiliūtei varžybos nepasisekė.

„Po pirmo bandymo mesti ietį ėmė skaudėti nugarą, o po trečio bandymo atsinaujino trauma – plyšo rankos piršto raiščiai. Likau tik 28 iš 30 dalyvių, ietį numečiau 41.52 m. Neįvykdžiau savo išsikeltų tikslų. Norėjau pasiekti asmeninį rekordą, bet yra, kaip yra“, – apgailestavo sportininkė.

Ji tvirtino, kad Azerbaidžanas paliko puikų įspūdį.

„Šalis – neįtikėtino grožio. Visur labai modernūs pastatai, daug šviesų ir fontanų, gatvės tvarkingos, o žmonės labai draugiški. Ypač mūsų vadovė, kuri visą laiką buvo šalia, padėdavo, kai tik reikėdavo. Pirmą kartą Azerbaidžane turėjau galimybę pasivažinėti metro. Norėčiau dar kartą sugrįžti į šią šalį, nes susiradau daug draugų ir labai smagiai praleidau laiką“, – kalbėjo K. Žiliūtė.

Dabar sportininkė intensyviai treniruojasi Lietuvos jaunių žaidynėms, nors dar tiksliai nenusprendė, kurią rungtį pasirinks, tad ruošiasi visoms.

 

Asmeninio archyvo nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 123 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,