Mano Gargždai



Kretingalės pagrindinėje mokykloje įgyvendintas projektas „Augu sveikas ir stiprus“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Kretingalės pagrindinės mokyklos nuotr. Kretingalės pagrindinės mokyklos nuotr.

Klaipėdos rajono Kretingalės pagrindinėje mokykloje 2019–2022 metais įgyvendintas Sporto rėmimo fondo projektas „Augu sveikas ir stiprus“, kurio tikslas – įdiegti mokiniams natūralų fizinio aktyvumo įprotį. Didžiuojamės, kad per šiuos trejus metus pavyko pasiekti tikslą ir vaikai susiformavo įgūdį aktyviai judėti.

 

Taip pat pavyko įgyvendinti vieną iš prioritetinių, 2016–2025 metų Pasaulio sveikatos organizacijos strategijoje išskiriamų sričių – skatinti vaikų ir paauglių fizinį aktyvumą. Projekto įgyvendinimo metu gautomis lėšomis buvo įsigytos dvejos interaktyvios grindys, įrengta lauko treniruoklių ir žaidimų aikštelė mokyklos kieme, už aktyvų dalyvavimą veiklose mokiniai apdovanoti prizais.

Projekto laikotarpiu organizuotos fizinį aktyvumą skatinančios veiklos – visuotinės rytinės mankštos, „Judriosios pertraukos“, interaktyvūs užsiėmimai – kurios labai prisidėjo prie tikslo įgyvendinimo. Akivaizdžiai matosi, kad mokiniai tapo aktyvesni, fiziškai stipresni, noriai tęsė veiklas ir paskelbus jų pabaigą. Džiaugiamės, kad į veiklas aktyviai įsitraukė ne tik Kretingalės miestelio bendruomenė, bet ir kitų rajono mokyklų mokytojai bei mokiniai.

Dėkojame Sporto rėmimo fondui už galimybę skatinti mokinių fizinį aktyvumą ir taip prisidėti prie geresnės mokinių fizinis ir emocinės savijautos.

Projektas „Augu sveikas ir stiprus“ bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija ir Švietimo mainų paramos fondas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 290 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,