Mano Gargždai



Plikių miestelio šventė „Esu Tavo kaimynėlis“ (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Simos Ulvikienės nuotr. Simos Ulvikienės nuotr.

Liepos 15-ąją Plikiuose vyko jau tradicine tapusi Plikių miestelio šventė „Esu Tavo kaimynėlis“. Visą dieną sportininkai iš Plikių, Kretingalės bei kitų apylinkių rungtyniavo krepšinio 3x3, futbolo 5x5, paplūdimio tinklinio 4x4, smiginio, rankos lenkimo varžybose. Po rungčių sportininkai vaišinosi tradicine, Plikių bendruomenės narės Rasos Beliakovos virta koše bei renginio rėmėjų UAB „Ledna“ ledais. Nugalėtojus prizais, medaliais bei taurėmis apdovanojo Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas bei varžybų vyr. teisėjas ir Plikių bendruomenės pirmininkas Jonas Jackus.

 

Visos šventės metu veikė mobili biblioteka, o Klaipėdos rajono savivaldybės Jono Lankučio viešosios bibliotekos Plikių filialas kvietė išmėginti 3D rašiklius ir, įveikus įvairias užduotis, gauti prizų. Plikiškius bei miestelio svečius su švente sveikino ne tik rajono meras, bet ir vicemeras Vytautas Butkus bei Kretingalės kultūros centro direktorė Violeta Lisovaitė. Susirinkusieji džiaugėsi jungtiniu Plikių ir Girkalių „Vyšnaičių“, „Gargždų Kregždučių“ ir „Klaipėdos „Canto“ linijinių šokių kolektyvų pasirodymu, Plikių skyriaus vaikų vokalinio ansamblio „Dainuok ir skrajok“ bei Vėžaičių kultūros centro vokalinio ansamblio „Melodija“ dainomis. Klaipėdos parkūro studija stebino akrobatinių triukų pasirodymu. Atlikėja Aušrinė susirinkusiuosius subūrė į šokių aikštelę, o šventės atmosferą toliau kaitino karališkosios „Queens of Roses“, mini cirko iš Kauno pasirodymas bei Ruslanas Kirilkinas.

Renginio metu scenoje savanoris Plikių gyventojas Vaclovas tapo tikru Plikių plikiu, mat jam sutikus, skambant Vido Bareikio kūriniui „Kaip gera būti plikiu“, buvo nuskusti plaukai. Šią intrigą smagiai priėmė ne tik pats Vaclovas, bet ir visi šventės žiūrovai bei Plikių gyventojai. Na, o šventę vainikavo rėmėjų padovanotas, visus galutinai sužavėjęs, įspūdingas lazerių šou.

Kretingalės kultūros centras ir Plikių bendruomenė džiaugiasi sėkmingu renginiu, dėkoja renginyje dalyvavusiems sportininkams, teisėjams, atlikėjams ir žiūrovams. Didelį ačiū sako renginio partneriams ir Plikių įmonėms, kurių gausi parama leido šiam renginiui gerokai paaugti. Viliamės kad ir kitąmet rėmėjų gausa leis tęsti gražią tradicinę šventę ir ją auginti.

 

Renginio akimirkas užfiksavo fotografė Sima Ulvikienė:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 115 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,