Mano Gargždai



Vėžaičių viaduko rekonstrukcija piktina ir pėsčiuosius

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Vėžaitiškis mano, kad per rekonstruojamą viaduką vaikščioti nėra saugu. R. Rapalienės nuotr. Vėžaitiškis mano, kad per rekonstruojamą viaduką vaikščioti nėra saugu. R. Rapalienės nuotr.

Prasidėjusi Vėžaičių viaduko rekonstrukcija niurnėti privertė ne tik apylankomis važinėjančius vairuotojus, bet ir pėsčiuosius bei dviratininkus.

 

Portalas mano-gargzdai.lt sulaukė Vėžaičiuose gyvenančio Antano skundo, kad viaduko rekonstrukcija keblumų kelia ne tik vairuotojams.

„Iš Vėžaičių norint pasiekti Gargždus ir atvirkščiai, tenka eiti ar važiuoti dviračiu per tvarkomą viaduką. Kažin, ar tai yra saugu, kai aplink zuja technika, žioji didžiulės skylės. Dieną dar gali jas pastebėti, temstant – sunkiau“, – skundėsi vyras.

Jis teigė pastebėjęs, kad kiti žmonės, norintys nukakti į vieną ar kitą pusę, ryžtasi kirsti autostradą.

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Vidmantas Buivydas informavo, kad, vykdant Vėžaičių viaduko rekonstrukcijos darbus, atskiro tako pėstiesiems įrengti nesiruošiama.

„Yra paliekamas laisvas praėjimas, kad pėsčiomis būtų galima judėti per viaduką. Papildomo praėjimo niekas nedarys. Tai yra brangūs dalykai. Jeigu praėjimas būtų uždraustas, spręstume tą klausimą, kodėl tai daroma. Be to, pro tą vietą einančių žmonių srautas nėra milžiniškas“, – kalbėjo V. Buivydas.

 

R. Rapalienės nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 589 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,