Mano Gargždai



„Divina Femina“ nemokamoje treniruotėje supažindins su naujovėmis

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
TRX treniruotė. Corbis nuotr. TRX treniruotė. Corbis nuotr.

Sporto klubas „Divina Femina“ rugsėjo 2 d. 18 val. kviečia visus į atvirų durų dieną. Nemokamo renginio metu bus pristatytos treniruotės, kurios vyks sporto klube, bei naujovės.

 

Vyrus ir moteris kviečia išbandyti TRX treniruotes

Nemokama treniruotė vyks nuo 18 iki 19.30 val.

„Jos metu pristatysime visas treniruotes, kurios vyks mūsų sporto klube. Renginys nemokamas, tad visi gali ateiti ir išmėginti jas. Be to, šią dieną mūsų sporto klube abonementams bus taikomos nuolaidos“, – pasakojo „Divina Femina“ vadovė Anželina Papievienė.

Prasidedant naujam sezonui, sporto klubas savo lankytojams pasiūlys ne vieną naujieną. Viena jų – fitnesas vaikams.

„Tai užsiėmimai vaikams nuo 6 iki 11 metų. Būtų galimybė rinkti ir mažesnių vaikų grupę, tėveliai turėtų skambinti ir registruotis. Užsiėmimai bus įvairūs: mankštos, šokiai, lavinsime vaikų lankstumą, pusiausvyrą, koordinaciją. Tai aktualu tėveliams, kurie nori fiziškai sustiprinti vaiką, sustiprinti jo nugaros ir kitus kūno raumenis. Taip pat vaikučiai pas mus šoks, bus galimybė sudalyvauti tiek sporto, tiek šokių renginiuose“, – žadėjo A. Papievienė.

 Kita naujovė – treniruotės su TRX diržais.

„TRX – tai funkcinės treniruotės su diržais, kurių metu naudojamas savo kūno svoris. TRX treniruokliai pasižymi universalumu, su jais galima atlikti net 500 skirtingų pratimų. Vienu metu treniruojame jėgą, jėgos ištvermę, galingumą, lankstumą, stabilumą, taip pat stiprinama širdies ir kraujagyslių sistema. TRX treniruotės ypač rekomenduojamos žmonėms, turintiems antsvorio, nes funkcinių treniruočių metu sudeginama 400-600 kalorijų. Kūnas išmoksta dirbti maksimaliai nugalėdamas vis sunkesnį pasipriešinimą ir prisitaiko prie neįprastų pratimų, kurių metu dirba 3-4 raumenų grupės“, – nurodė A. Papievienė.

Kaip ji teigė, vyrai taip pat kviečiami lankyti šias treniruotes, nes TRX diržai populiarūs ir jų tarpe. Klaipėdoje, Kaune, Vilniuje labai daug vyrų lanko jas. Tai JAV karininkų išrastas sportavimo būdas.

 

Sportuoti galima ir su vaikais

Neturintiems laiko sportuoti darbo dienomis „Divina Femina“ siūlo savaitgalio treniruotes.

„Kviečiame visus, kas nori, šeštadieniais 10 val. sportuoti su mumis. Reikėtų nuo pirmadienio iki ketvirtadienio skambinti ar klube užsiregistruoti, sumokėti 15 litų mokestį ir beliks gerai praleisti savaitgalį. Taip pat kviečiame kartu sportuoti visas mamas, kurios augina mažus vaikus. Manau, dauguma mamų pasakys, kad neranda laiko sau. Tai didžiulė klaida, nes net turint mažų vaikų galima labai gerai praleisti laiką. Kadangi pati auginu tris vaikučius, ši tema aktuali ir man, tad siūlau mamoms pasirūpinti savimi, skambinti ir registruotis į užsiėmimus mama+vaikas“, – ragino A. Papievienė.

Sportuoti galima su 2-3 mėnesių mažyliais, kai šie pradeda tvirčiau laikyti galvytę. Užsiėmimai vyktų rytais, laikas bus derinamas.

Sporto klube „Divina Femina“ – didelis treniruočių ir inventoriaus pasirinkimas. Klubas siūlo šias treniruotes: kalanetiką, pilatesą, aerobiką, zumbą, kurias veda sertifikuota trenerė, TRX, treniruotę ratu bei savaitgalio treniruotę, fitnesą vaikams, mama+vaikas  bei rytines treniruotes.

Visą rugsėjį klube galios akcija „Atsivesk draugę ir pati sportuok su 10 litų nuolaida“.

Registruotis ir gauti daugiau informacijos galite tel. 8 699 16 852 ir 8 680 10 289. Adresas: Kvietinių g. 14, Gargždai (Restorano „Lijo“ pastatas, įėjimas iš kiemo pusės, pirmas aukštas).

 

Apie TRX treniruotes:

Tūkstančiai aktyvaus gyvenimo mėgėjų nuo pradedančiųjų iki profesionalų naudoją TRX treniruoklius kasdieniam savo kūno ir sielos stiprinimui. TRX treniruokliai gali būti naudojami individualiai namie, bet didžiausio efektyvumo pasieksite sportuodami su patyrusiu treneriu.

TRX naudoja:

- JAV aukščiausios beisbolo lygos komandos;

- JAV nacionalinės beisbolo lygos komandos;

- Olimpinių rinktinių nariai: dviratininkai, plaukikai ir bėgikai.

TRX treniruoklių sistema:

Tai greitas, efektyvus viso kūno treniravimas;

Padeda greitai pasiekti puikių raumenų stiprinimo rezultatų;

Stiprina visus (taip pat ir giluminius) raumenis;

Tinka visiems mėgėjams (nuo moterų ar senjorų iki profesionalų);

Galima sportuoti visur, kur galima pritvirtinti diržus (sporto salėje, namie, viešbutyje ar lauke).

Naudojant Jūsų pačių svorį TRX treniruokliai leidžia pasiekti labai gerų rezultatų kaip ir daug kainuojančių treniruoklių pagalba.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 228 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,