Mano Gargždai



Girininkuose varžėsi sporto entuziastai (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Šeštadienį Girininkų kaimo ir rajono gyventojams nereikėjo sukti galvos, ką nuveikti. Visi rinkosi į sporto šventę, kurios metu buvo galima ir pasivaržyti, ir pasigėrėti aistringomis įvairių rungčių kovomis.

 

Girininkų kaimo sporto šventėje, vykusioje prie bendruomenės namų esančiose aikštelėse, nuobodu nebuvo. Pasak Girininkų kaimo bendruomenės pirmininkės Linos Lapinskienės, ir dalyvių varžybose buvo gana daug.

Krepšinio 3x3 varžybose dalyvavo 12 komandų iš Klaipėdos rajono: Brožių, Daukšaičių, Vėžaičių, Agluonėnų, Antkopčio ir Gargždų. Krepšinio  varžybų nugalėtojais tapo Gargždų komanda „Dragūnai“, kuriems atiteko įsteigta Girininkų kaimo bendruomenės taurė ir medaliai. Antrąją vietą užėmė Agluonėnų komanda, o treti liko brožiškiai.

Pirmą kartą Girininkuose vyko tinklinio varžybos, buvo sudarytos 8 komandos. Pirmoji vieta atiteko Agluonėnų komandai, antroji – Gargždų komandai „Dragūnai“, trečioji – Gargždų komandai „Saulytės“.

Vyko ir baudų mėtymo varžybos. Medaliais buvo apdovanoti daugiausiai jų įmetę dalyviai. Pirmąją vietą iškovojo Darius Mockus, antrąją – Gediminas Simutis. Trečioji vieta atiteko Titui Bakanui, kuriam, beje, tik 7 metai.

L.Lapinskienė dėkoja visiems, prisidėjusiems prie šios šventės organizavimo: bendruomenės narei Jadvygai Lukauskienei, Klaipėdos rajono savivaldybei už projekto finansavimą, BĮ Sporto centrui už įsteigtas taures ir medalius, teisėjavimą varžybose, taip pat ir visiems šventės dalyviams.

 

Sporto šventės akimirkos – Sandros Vaičienės nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 102 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,