Mano Gargždai



Agluonėnus išjudino penktasis „IRRGI“ muzikos festivalis (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Dėl geriausiųjų vardo varžėsi 10 dalyvių. S.Vaičienės nuotr. Dėl geriausiųjų vardo varžėsi 10 dalyvių. S.Vaičienės nuotr.

Savaitgalį į Agluonėnus plūstelėjo gausi muzikos gerbėjų minia. Šeštadienį čia vyko penktasis muzikos festivalis „IRRGI“, kuriame pasirodę atlikėjai įtiko kiekvieno skoniui.

 

Agluonėnų jaunimo studijos „IRRGI“ vadovė ir festivalio organizatorė Gabija Šutkutė džiaugėsi, kad renginys pranoko lūkesčius.

„Tik praėjus renginiui gali sudėlioti visus jo pliusus ir minusus. Žinoma, minusų buvo, bet teigiamų dalykų – žymiai daugiau!“ – tvirtino G.Šutkutė.

Šiais metais renginį siekta padaryti žaismingą ir pozityvų. Jo organizatoriai skelbė, kad festivalio idėja – sukurti aplinką, draugišką kiekvienam žiūrovui, ir kad muzika, nesvarbu kokio žanro, nesukeltų blogų emocijų, būtų pozityvi.

Diena prasidėjo sportinėmis varžybomis. Vėliau į sceną žengė ir dėl geriausiųjų vardo varžėsi 10 dalyvių: Artur Veber, Evelina Šaltytė, „Naujoji rinka“, Doma, „LitRoll“, Karolis Bagočius, Gabija Petrauskaitė ir Tautvydas Grišius, Liucija Baltrūnaitė ir grupė, „Sketch“, Justė Baradulinaitė.

Atlikėjų ir grupių pasirodymus stebėjo komisija, kurią sudarė Genadijus Narbut, Gabrielė Urbonaitė ir Lukas Beikis.

Pirmąją vietą ir pagrindinį prizą – 300 eurų – iškovojo klaipėdietis Artur Veber. Antrąją vietą ir galimybę įrašyti dainą įrašų studijoje „Studijofonas“ laimėjo Liucija Baltrūnaitė. Trečiąją vietą užėmė Evelina Šaltytė, kuriai įteiktas 100 eurų čekis apsipirkti muzikos prekių parduotuvėje.

Žiūrovų simpatijų prizas atiteko grupei „Naujoji rinka“.

Renginį vainikavo Eurovizijos dalyvio Donato Montvydo koncertas.

 

Nugalėtojo A.Veber daina:

 

Festivalio akimirkos – Sandros Vaičienės nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 217 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,