Mano Gargždai



Gribžinių bendruomenė sėmėsi saugaus eismo žinių

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gribžinių bndruomenės nuotr. Gribžinių bndruomenės nuotr.

Šių metų liepos 23 d. Gribžinių bendruomenėje vyko kasmetinė sporto šventė. Šis bendruomenės renginys yra įtrauktas į konkurso „Eismo saugumas bendruomenėse 2016“ projektą, kurį organizuoja Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos.

 

Nuoširdžiai dėkojame Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnėms Vitai Mockutei ir Onai Voronovai, kurios pademonstravo mokomąją programą su tarnybiniais šunimis ir ne tik žodžiais, bet ir veiksmais parodė šunų sugebėjimus gaudyti „vagį“, sulaikyti jį nusikaltimo vietoje.

Taip pat dėkojame nuolatiniams rėmėjams VĮ „Klaipėdos regiono keliai“, kurie praturtino renginį dovanomis: kepurėlėmis su šviesą atspindinčiais apsiuvais, knygomis su kelių eismo taisyklėmis, atšvaitais, žibintuvėliais ir kt.

Su gera nuotaika atvykusieji pristatė per metus laiko sukauptą makulatūrą, dalinosi įspūdžiais apie savo laiką skiriamą sportui bei prisiminė kelių eismo taisykles. Mažieji šventės dalyviai demonstravo atšvaitų prisisegimo būdus, vyresnieji priminė kada juos reikia nešioti.

Esame dėkingi visiems šventės dalyviams ir tikimės, kad saugaus eismo taisyklių priminimas neleis patekti į bėdą kelyje.

 

Gribžinių bendruomenės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 231 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,