Mano Gargždai



Sveikatos festivalyje – dar daugiau veiklų ir dalyvių (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Sveikatos festivalyje pajudėti kvietė įvairios treniruotės. S.Ulvikienės nuotr. Sveikatos festivalyje pajudėti kvietė įvairios treniruotės. S.Ulvikienės nuotr.

    Paskutinį vasaros savaitgalį besidomintieji sveika gyvensena ir ne tik jie praleido prasmingai – dalyvavo antrą kartą vykusiame sveikatos festivalyje „Tu gali". Pasak organizatorių, šiemet renginys sulaukė ne mažesnio susidomėjimo.

 

    Netrūko veiklų
    Minijos slėnyje Gargžduose festivalio dalyvių šeštadienį laukė daugybė veiklų. Atvykusiesiems buvo pasiūlyta rytą pradėti sveikais pusryčiais su homeopate ir mitybos mokslo specialiste Deimante Rapalyte.
    Mėgstantieji aktyvias pramogas galėjo sudalyvauti jogos treniruotėje su Aušra Srėbaliute, treniruotėje-paskaitoje „Taisyklingai laikysenai ir sveikam stuburui – Cantienica metodika" su Renata Ložiene, šiaurietiško ėjimo ir pilateso treniruotėse. Taip pat visus išjudino „Insanity" treniruotė su Ignu Bakėjumi. Kitus sudomino gydomasis medaus masažas, gintaro terapija ar smagusis „burbulinis" futbolas.
    Renginyje paskaitas skaitė žinomi lektoriai: sertifikuotas treneris, vienas iš „MyHero" sporto bendruomenės įkūrėjų Ignas Bakėjus, biomedicinos mokslų daktaras, profesorius, gydytojas psichiatras Aurelijus Veryga, lektorius ir pranešėjas Vaidas Arvasevičius, žolininkė Adelė Karaliūnaitė.
    Atsipalaiduoti pakvietė gongų terapija su Vyrenijumi Andrijausku, pasidairyti ir įsigyti įvairių daiktų – sveikatingumo mugė. Be to, festivalyje buvo galima sužinoti savo kūno sudėties analizę, sudalyvauti sveikatos filmų peržiūroje, edukacinėje programoje „Pažintinis pojūčių kupinas kelias į pirtį!", taip pat edukacinėje programoje „Liaudies išminties klinika" su „Žolinčių akademija".
    Kūrybiškieji renginio dalyviai piešė mandalas su Fija, dalyvavo astrologinėse, numerologinėse ir konsultacijose, remiantis delnų linijomis, su Egidijumi Gubinu. Nusidriekė ir susidomėjusiųjų eilė, kurie panoro pasidabinti chna piešiniais. O vaikai įdomiai laiką leido edukaciniuose užsiėmimuose su VšĮ „Revilita".

 

    Jei bus norinčiųjų, kartos ir kitąmet
    Sveikatos festivalio „Tu gali" organizatorė Saulė Surplytė teigė, kad šiemet renginyje apsilankė daugiau žmonių nei pernai.
    „Dar tiksliai nežinome kiek. Vizualiai sprendžiame pagal išdalintus suvenyrus ir pranešimų palapinės užpildymą. Turėjome perpus didesnę nei ankstesniais metais ir ji buvo visiškai užpildyta per visas paskaitas. Galbūt šiemet žmonės mažiau pirko, gal todėl kad buvo įdomesnė programa arba poreikio nebuvo, bet viskas pavyko sklandžiai. Net orą visata mums atsiuntė nuostabų", – įspūdžiais dalinosi S.Surplytė.
    Festivalio sumanytoja tvirtino, kad jai buvo be galo smagu matyti tiek laimingų žmonių, kurie rado sau tinkamiausias veiklas ir užsiėmimus.
    „Bet kritiką visada priimu, nes tik tada žmogus tobulėja ir pasiekia dar geresnių rezultatų. Labai pradžiugino festivalio pabaiga, kai visiškai nepažįstami žmonės priėjo ir apsikabino, padėkojo. Daug kas sakė, kad jau laukia kitų metų festivalio. Taigi, mano širdis džiaugiasi, kai matau laimingus žmones. Jeigu tik pageidaujančių bus, renginį organizuosime ir kitąmet", – kalbėjo S.Surplytė, pridūrusi, kad iš visos širdies yra dėkinga visiems, prisidėjusiems prie festivalio, ir tiems, kurie jame dalyvavo.
    Ji paragino susidomėjusiuosius prisijungti prie kitų metų renginio organizavimo.

 

    Renginio akimirkos – Simos Ulvikienės ir Ritos Rapalienės nuotraukose (taip pat nuotraukų rasite ČIA):

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 174 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,