Mano Gargždai



Lenkams pristatė Klaipėdos regiono turizmo išteklius

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Aušra Srėbaliutė ir Brigita Šežikaitė.Klaipėdos r. TIC nuotr. Aušra Srėbaliutė ir Brigita Šežikaitė.Klaipėdos r. TIC nuotr.

Lapkričio 23 d. Klaipėdos regionui atstovaujančių turizmo specialistų delegacija, Lietuvos Respublikos ambasadoje Varšuvoje vykusioje verslo misijoje, pristatė Klaipėdos regiono turizmo išteklius.

 

Verslo misija, buvo skirta didinti Klaipėdos regiono žinomumą ir pritraukti daugiau turistų iš Lenkijos į Lietuvos pajūrio regioną. Misijoje dalyvavo žurnalistai, turų operatoriai ir turizmo agentūrų atstovai iš Lenkijos bei Klaipėdos regiono turizmo specialistai ir turizmo paslaugų tiekėjai.

Klaipėdos regioną pristatė Klaipėdos, Neringos, Kretingos, Palangos, Šilutės ir Klaipėdos rajono turizmo informacijos centrai, taip pat atstovai iš Klaipėdos jūrų muziejaus bei privataus sektoriaus – Dino.lt dinozaurų parkas, „Atostogų parkas“, sveikatos centras „Energetikas“, „Grand Baltic Dunes“ viešbutis ir „Rusne Villa“. 

Klaipėdos rajonui renginyje atstovavo Klaipėdos rajono turizmo informacijos centro turizmo informacijos vadybininkė Aušra Srėbaliutė ir Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vyriausioji specialistė Brigita Šežikaitė.

Verslo misijos prezentacijoje lenkų kalba buvo pristatyti regiono turizmo ištekliai – lankytini objektai, regione vykstančios šventės, aktyvaus poilsio galimybės, SPA ir sveikatingumo turizmo ištekliai. Lenkijos turistai Lietuvoje labiausiai pamėgę Vilnių, o Lietuvos pajūris dar neatrastas, tad misijos dalyviai sulaukė didelio susidomėjimo dėl galimybių turistinėmis grupėmis aplankyti pajūrio regioną. Dalyviai apie Klaipėdos regioną galėjo sužinoti ne tik iš nuotraukų ir pasakojimų, bet ir buvo pakviesti paragauti kulinarinio paveldo patiekalų – įvairiausių sūrių ir mėsos gaminių, Mažosios Lietuvos pyragų, šakočio ir kitų patiekalų.

 

Verslo misijos akimirkos – Klaipėdos r. TIC nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 558 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,