Mano Gargždai



Specialiųjų mitybos poreikių turintys vaikai – į „Ąžuoliuką“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybės ugdymo įstaigų ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupėse didėja alergiškų vaikų skaičius. Šiuo metu jose ugdoma 12 tokių vaikų, 9 iš jų – Gargždų mieste.

 

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministerijos 2012 m. lapkričio 11 d. įsakymu „Dėl maitinimo organizavimo ikimokyklinio, bendrojo ugdymo mokyklose ir vaikų socialinės globos įstaigose tvarkos aprašo patvirtinimu“ ir jo pakeitimais pagal gydytojo raštiškus nurodymus turi būti organizuojamas pritaikytas maitinimas.

Bendrame Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Švietimo, Sveikatos apsaugos skyrių, Visuomenės sveikatos biuro darbuotojų bei Gargždų miesto lopšelių-darželių direktorių pasitarime nuspręsta siūlyti tėvams leisti vaikus, turinčius specialiųjų mitybos poreikių, į Gargždų lopšelį-darželį „Ąžuoliukas“.

Prašome tėvų, kurių vaikai lanko ar ruošiasi lankyti darželius, atkreipti dėmesį ir apie savo vaiko pritaikyto maitinimo poreikį informuoti Švietimo skyrių bei ugdymo įstaigą, pateikiant tai įrodančius dokumentus.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 126 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,