Mano Gargždai



Festivalį „Spektras“ vainikuos įspūdingas roko ir šviesų šou

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Gegužės 4 d. 18 val. kino teatre „Minija“ grupė „The Voiceless“ ir „Ugnies valdovai“ su trenksmu pabaigs visą mėnesį trukusio festivalio „Spektras“ renginių ciklą: stebins energingu roko klasikos ir ultravioleto šviesų šou.

 

Grupė „The Voiceless“ – tai naujas energijos užtaisas gerai žinomoje roko klasikoje! Modernių technologijų ir klasikinių instrumentų sintezė gimdo dar negirdėtas muzikos atlikimo galimybes. Pirma Lietuvoje tokio pobūdžio grupė, kurios sudėtyje esantis elektrinis smuikas ir violončelė pakeitė jau kurį laiką roko grupėse nejudinamas gitaras, vokalą ir klavišus. „The Voiceless“ komandoje trys vardai: Tomas Mikalauskas – elektrinė violončelė, Martynas Vaickus – elektrinis smuikas, Konradas Daukšas – būgnai. Koncerte naujai suskambės gerai pažįstami roko klasikos kūriniai iš AC/DC, Guns‘n Roses, Michael Jackson, Metallica ir kitų garsių atlikėjų repertuarų.

„Ugnies valdovai“ – tai ugnies atlikėjų trupė, susibūrusi 2006 metais. Pirmieji pasirodymai buvo orientuoti tik į žongliravimą ugnimi ir supažindinimą Lietuvos žiūrovo su nauju pramoginiu reginiu. Šiandien „Ugnies valdovai“ vardas vienija įvairių žanrų profesionalių šokėjų, gimnastikos ir aerobikos meistrų, kvalifikuotų pirotechnikų, talentingų choreografų komandą, savo pasirodymais stebinančių žiūrovus ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų (Latvija, Italija, Danija ir t.t.). „Ugnies valdovai“ yra dažnas daugelio Lietuvos festivalių, įvairių miesto, eglučių įžiebimo švenčių, televizijos laidų dalyvis. Šviesos ir ultravioleto šou yra vienas naujausias „Ugnies valdovų“ darbas, nustebinęs net pačius išrankiausius žiūrovus.

Bilietų kainos: 5 Eur suaugusiesiems, 3 Eur vaikams iki 12 m., neįgaliesiems ir senjorams.

Projektą „II-asis audiovizualinio meno festivalis „Spektras“ finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Lietuvos Respublikos kultūros ministerija. Festivalio idėją palaiko: Klaipėdos rajono savivaldybė, UAB „Eurobiuras“, „Brožių virtuvė“, Klaipėdos rajono laikraštis „Banga“, naujienų portalas „Mano Gargždai“.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 323 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,