Mano Gargždai



„Banga“ parsivežė pergalę iš Panevėžio

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Sekmadienį Panevėžyje „Banga“ 1:0 įveikė „Panevėžį“.

 

Jau pirmosiomis susitikimo minutėmis abi komandos turėjo po gerą progą pasižymėti. Pirmiausia „gaisras“ kilo prie „Panevėžio“ vartų, kai po M. Kuros perdavimo į baudos aikštelę panevėžiečiai patys vos nenukreipė kamuolio į vartus. Po minutės jau šeimininkų puolėjas V. Kavaliauskas iššoko prieš T. Norbutą, tačiau jo neįveikė.

Įpusėjus kėliniui dvi galimybes turėjo G. Žukauskas. Tačiau ir jo smūgį galva, ir tolimą bandymą atrėmė „Panevėžio“ vartų sargas M. Suvaizdis.

Antrojo kėlinio pradžioje komandos vėl apsikeitė pavojingais dūriais. 52-ąją minutę „Panevėžio“ žaidžiantis treneris M. Savėnas įsiveržė į baudos aikštelę ir smūgiavo greta vartų. Po trijų minučių puikios progos neišnaudojo Š. Skulskis, po kampinio iš kelių metrų sukirtęs kamuolį tiesiai į šeimininkų vartininką.

Visgi 59-ąją minutę „Panevėžio“ nebegalėjo išgelbėti ir vartininkas – po M. Gudausko perdavimo iš kairiojo krašto M. Kura iš keliolikos metrų smūgiavo tiksliai ir „Banga“ išsiveržė į priekį.

Praleidę įvartį panevėžiečiai visą dėmesį nukreipė į „Bangos“ vartus ir keletą kartų surengė gana pavojingas atakas. Laimei, paskutinėje atakos stadijoje šeimininkams pritrūkdavo tikslumo ir Gargždų komanda išsaugojo įgytą persvarą.

Kitas rungtynes „Banga“ žais gegužės 19 dieną, penktadienį, 18.30 val., Palangoje su „Palanga“.

 

Iš protokolo. „Panevėžys“ (Panevėžys) – „Banga“ (Gargždai) 0:1 (0:0).

Panevėžio Aukštaitijos stadionas, 300 žiūrovų. Teisėjas V. Kazlauskas (Kaunas).

Įvarčiai: 59 min. M. Kura („Banga“).

Įspėjimai: 58 min. G. Domkus, 68 min. M. Savėnas („Panevėžys“); 63 min. D. Padaigis, 84 min. Sim. Urbys („Banga“).

„Bangos“ sudėtis: T. Norbutas, D. Padaigis, M. Bitinas, K. Gnedojus, M. Gudauskas, M. Kura (77' G. Samsonik), A. Butkus, G. Žukauskas (90+2' I. Jurgutis), D. Lukošius, Sim. Urbys (85' A. Bačanskis), Š. Skulskis (66' Sig. Urbys). Atsargoje liko: K. Smilingis, E. Bračkus, P. Lotužys.

     

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 749 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,