Mano Gargždai



„Žomena“ – skoningas kuklumas ir tviskanti prabanga

Įvertinkite šį įrašą
(11 balsai)
Atidarymo ir šv. Kalėdų proga parduotuvė žavės ne tik nuolaidomis iki 30 procentų, bet ir vienetiniais, dar niekur nematytais dirbiniais. S.Gulbino nuotr. Atidarymo ir šv. Kalėdų proga parduotuvė žavės ne tik nuolaidomis iki 30 procentų, bet ir vienetiniais, dar niekur nematytais dirbiniais. S.Gulbino nuotr.

Šiandien Gargžduose, Kvietinių gatvėje, duris atvėrė nauja ir išskirtinė juvelyrinių dirbinių parduotuvė „Žomena“. Atidarymo ir šv. Kalėdų proga parduotuvė žavės ne tik nuolaidomis iki 30 procentų, bet ir vienetiniais, dar niekur nematytais dirbiniais.

Jaukioje „Žomenos“ parduotuvėje laiko nuovoką praras ne tik puoštis mėgstančios moterys, bet ir kiek už jas kuklesni vyrai. „Žomenoje“ kiekvienas atras, ko ieškąs – erdviose vitrinose puikuojasi dešimtys kaklo ir rankos grandinėlių, apyrankių, žiedų, pakabukų, sužadėtuvių ir vestuvinių žiedų, segių, marškinių sąsagų, perlų, auskarų bei laikrodžių.

Tokioje gausoje nepasiklysti padės parduotuvės vedėja Giedrė Šauklytė. Pasak jos, į „Žomeną“ užsukti verta ir dėl ypatingo šios parduotuvės bruožo.

„Atidarydami parduotuvę kūrėme prabangią, tačiau kartu jaukią, mielą aplinką. Čia užsukęs žmogus, net ir tą akimirką neketinantis kažko pirkti, visada bus apgaubtas išskirtiniu dėmesiu. Išsirinkti papuošalui reikia laiko. Todėl visada pakviesime prisėsti į patogų fotelį, neskubant apžiūrėti dirbinius, galbūt atsigerti kavos. Kiekvienam klientui patarsime, padėsime išsirinkti, priderinti“, - kalbėjo G.Šauklytė.

 

Pasirinkimas – kiekvienam

Ieškantys išskirtinių aksesuarų, „Žomenoje“ galės rinktis iš sidabro, aukso, bižuterijos.

„Asortimentas labai platus – ir kuklią sumą turinčiam pirkėjui, ir prabangos ieškančiam klientui. Kainos svyruoja nuo tikrai mažų iki gan aukštų. Siūlome kuklius, nebrangius, tačiau tiktai geros kokybės sidabro, bižuterijos ir net aukso gaminius. Ieškantys ko nors brangiau, taip pat nenusivils – siūlome vienetinių, profesionalių juvelyrų kūrinių“, - sakė G.Šauklytė.

„Žomena“ taip pat pirmoji Gargžduose pradės pardavinėti troll bead karolius. Parduotuvės vitrinose – ir sidabro rožančiai, krikštynų sidabro šaukšteliai, suvenyrai bei svaiginantis dovanų dėžučių pasirinkimas.

„Gražią dovaną ar pirkinį reikia gražiai supakuoti. Siūlome dėžučių kiekvieno skoniui – kuklių, žaismingų, prabangių, šmaikščių. Laukiame visų – „Žomenoje“ tikrai rasite pačių geriausių dovanų artimiesiems, mylimiesiems, draugams“, - parduotuvėje ragino apsilankyti G.Šauklytė. 

 

Stasio Gulbino fotografijos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 255 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,