Mano Gargždai



„Minijiečiai“ dalyvavo tarptautinėje mainų stovykloje (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Mokyklos nuotr. Mokyklos nuotr.

Jau ketvirtą kartą Gargždų „Minijos“ progimnazijos aštuntokai dalyvavo tarptautinio projekto „Let‘s do it“ mainų stovykloje. Gegužės mėnesį visą savaitę programos dalyviai iš Lenkijos, Lietuvos, Danijos ir Švedijos bendravo ir kūrė  Lenkijoje ir Lietuvoje. Į Lenkiją aštuntokus lydėjo mokytojos Daiva Beliajeva ir Evelina Kaupaitienė, o Lietuvoje su mokiniais dirbo kolegės Renata Anužienė ir Asta Lukauskienė.

 

Kretingoje, „Jaunimo sodyboje“, projekto dalyviai kūrė šokius, dainas ir cirko pasirodymus ekologine tema. Lenkijos Wejherowo mieste susitikę keturių šalių mokiniai kartu ne tik leido laisvalaikį, susirado naujų draugų, bet ir paruošė improvizuotą vaidybinį pasirodymą. Daugeliui tai buvo pirmoji pažintis su profesionalia scena.

Stovykloje praleistas laikas tarptautinio projekto dalyviams neprailgo. Išvykdami visi atsisveikino su ašaromis akyse, bet džiaugėsi įgiję geros patirties, patyrę nepamirštamų įspūdžių, o noras mokytis užsienio kalbų dar labiau sustiprėjo. Dalyvavimas tarptautiniuose mainų projektuose mokiniams yra neįkainojama patirtis.

 

Dalyvavimo projekte akimirkos – mokyklos nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 250 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,