Mano Gargždai



Gyventojus papiktino šiukšlynas, ieškomi kaltininkai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Skaitytojos nuotr. Skaitytojos nuotr.

Savaitgalį Gargždų gyventojai, neapsikentę šiukšlyno prie J. Janonio g. 17 namo pusiau požeminių konteinerių aikštelių, ėmė dalintis fotografijomis socialiniuose tinkluose, nepasitenkinimo laiškų sulaukė ir portalo redakcija. VšĮ „Gargždų švara“ direktorius Rimantas Martinkus informavo, kad šiukšlynas buvo sutvarkytas pirmadienį 7 val. ryte.

 

Jis pasakojo, kad ketvirtadienį konteineriai buvo ištuštinti, o penktadienio vakarą arba šeštadienio naktį kažkas į mišrių atliekų konteinerius primetė didžiulį statybinių atliekų kiekį, dėl kurio ir nebetilpo gyventojų atliekos.

„Mes ieškome, gal kažkas matė autobusiukų numerius ar iš kur jie atvažiavo. Žmonės skambina nepatenkinti, bet niekas nepranešė apie tuos, kas krovė. Netikiu, kad niekas nematė, nes krovė ne 15 ir ne 20 minučių. Ir ruberoidas, ir blokeliai...“ – pasipiktinimo neslėpė R. Martinkus.

Jo teigimu, jeigu pavyktų nustatyti kaltininkus, jiems grėstų baudos.

VšĮ „Gargždų švara“ direktorius atviravo, kad tai – pirmas atvejis, kai į pusiau požeminių konteinerių aikštelių konteinerius išmetami tokie didžiuliai statybinių atliekų kiekiai, tačiau anksčiau šioje J. Janonio gatvėje panašių atvejų būdavo reguliariai.

R. Martinkus paaiškino, kad dabar komunalinių atliekų konteinerių talpa yra žymiai didesnė, nes anksčiau šioje vietoje stovėdavo keturi konteineriai, talpinantys po 1 kubinį metrą atliekų, o  dabar – du, talpinantys po 5 kubinius metrus šiukšlių.

Komunalinių atliekų administravimu besirūpinančios įstaigos vadovas priminė, kad gyventojai stambiomis atliekomis nemokamai gali atsikratyti stambių gabaritų aikštelėse. Jos veikia Gargžduose (Geležinkelio pylimo g. 6) ir Vėžaičiuose (Ąžuolo g. 54), šeštadieniais atliekos priimamos iki 14 val.

Jeigu turite vertingos informacijos apie šiukšlintojus, atsikračiusius statybinėmis atliekomis J. Janonio g., galite pranešti tel. 8 46 45 17 18 arba užpildyti formą čia.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 275 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,