Mano Gargždai



Gribžinių bendruomenė linksminosi sporto šventėje (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gribžinių bendruomenės nuotr. Gribžinių bendruomenės nuotr.

Praėjusį šeštadienį (liepos 22 d.) Gribžinių kaime įvyko bendruomenės renginys „Sporto šventė“. Šis renginys yra įtrauktas į Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos organizuojamą konkursą „Eismo saugumas bendruomenėse 2017“.

 

„Sporto šventės“ metu buvo įgyvendintas vienas iš pagrindinių švietėjiškų tikslų – priminti suaugusiems Kelių eismo taisykles, o mažuosius supažindinti su jomis, siekiant saugaus eismo kelyje. Geras oras ir puiki visų susirinkusiųjų nuotaika renginį pavertė nepamirštama švente.

Ne tik mažieji, bet ir suaugusieji džiūgavo regėdami Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kinologų ir jų tarnybinių šunų pasirodymą.

Daug apie eismo saugumą papasakojo ir Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos rajono policijos komisariato VPS PP vyresnioji specialistė – bendruomenės pareigūnė Rasa Jonauskaitė. Kaip ir kiekvieną kartą, jos paskaitėlės buvo labai informatyvios ir nevarginančios, todėl vaikai lengvai įsiminė tai, į ką būtina atkreipti dėmesį būnant eismo dalyviu.

Džiaugiamės, kad renginyje šiais metais sudalyvavo ir Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Dauparų-Kvietinių seniūnijos seniūnė Judita Čekuolienė. Renginyje taip pat svečiavosi Birbinčių bendruomenės atstovai su Dovilų seniūnijos seniūne Nijole Ilginiene.

Sporto šventės metu vyko įvairios sportinės varžybos. Tradiciškai iš kaimo gyventojų buvo surenkama makulatūra. Dėkojame renginį parėmusiems asmenims: VĮ Klaipėdos regiono keliams už suvenyrus ir dovanėles saugiam judėjimui kelyje; Klaipėdos rajono savivaldybės administracijai už skirtas knygas tiems, kurie pristatė makulatūrą. Ačiū visiems dalyvavusiems, nes be jūsų šventė nebūtų buvusi tokia smagi!

 

Šventės akimirkos – Gribžinių bendruomenės nuotraukose:

 

Daugiau nuotraukų galite rasti bendruomenės feisbuko paskyroje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 423 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,