Mano Gargždai



Ekologiniame protmūšyje – jaunųjų gargždiškių pergalė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Protų mūšio nugalėtojai. EK „Žalioji žemė“ nuotr. Protų mūšio nugalėtojai. EK „Žalioji žemė“ nuotr.

Skatinant jaunimą domėtis ekologija ir bendrauti tarpusavyje ne tik virtualioje erdvėje, ekologų klubas „Žalioji žemė“ pakvietė organizacijų atstovus į jau antrąjį ekologinį protmūšį.

 

Rugsėjo 28 dieną Socialinių mokslų kolegijoje vykusioje ekologinėje proto mankštoje savo jėgas išbandė Klaipėdos ir Gargždų aktyvaus jaunimo atstovai.

Protmūšį sudarė keturios dalys: jaunimui buvo pateikti dviejų tipų teoriniai klausimai, rūšiavimo ir kūrybinės užduotys. Organizatorių nuostabai protmūšio dalyviai puikiai pritaikė dar mokykloje įgytas biologijos, geografijos ir chemijos žinias!

Klaipėdos Interact klubo „Į žvaigždes“ atstovai į klausimą apie Naglių rezervato pavadinimą šmaikščiai atsakė, kad jis susijęs su ten gyvenančiu vieninteliu Nagliu.

Dalyviai nestokojo fantazijos ir siūlė netolimai ateičiai visas šiukšles skenuoti prie specialaus skanerio, kuris parodytų gyventojams, kur šiukšlės turi būti išmetamos.

Kovoje nedideliu taškų skirtumu pirmąją vietą iškovojo Gargždų atviro jaunimo centro atstovai, antrąją – žygeivių klubas „Istorijos sekliai“, o trečiąją – Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacijos „Apskritasis stalas“ atstovai.

Puikias dovanas jaunimo protmūšio dalyviams skyrė Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras, Socialinių mokslų kolegija, nuotykių parkas „Kar kar“, Pajūrio regioninio parko direkcija ir Žemaitijos nacionalinio parko direkcija.

 

Protų mūšio akimirkos – EK „Žalioji žemė" nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 242 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,