Mano Gargždai



Nuo gaisro nukentėjusiai šeimai – „Pyragų dienos“ aukos (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Renginyje dalyvavo beveik 70 žmonių. Sandros Vaičienės nuotr. Renginyje dalyvavo beveik 70 žmonių. Sandros Vaičienės nuotr.

Lapkričio 3-iosios vakarą Vėžaičių bendruomenės taryba kartu su Vėžaičių kultūros centru pakvietė gyventojus į labdaringą akciją „Pyragų diena“. Jos metu paaukotos lėšos bus skirtos Vilmos ir Algio Razučių šeimai, spalio 18 d. nukentėjusiai nuo gaisro, kilusio šeimos bute, kurio metu išdegė virtuvė, aprūko kambariai.

 

Renginyje dalyvavo beveik 70 žmonių. Kas atsinešė pyragų, kas vaišinosi, o svarbiausia – visi dosniai aukojo. Vakaro metu skambėjo ansamblio „Melodija“ dainos, o renginio pabaigoje, skambant gitaros akordams, Vėžaičių kultūros centro renginių režisierė Augustė Gaidytė atliko nuotaikingas dainas. Viso renginio metu dalyviai buvo vaišinami arbata ir kava.

Kiekvienas atskirai – mes maži, bet kartu galime daug. Tai įrodėme tą vakarą: kartu su vietos įstaigų paaukotais pinigais surinkome 800 eurų.

Dėkojame Kultūros centro režisierei Augustei Gaidytei, ansamblio „Melodija“ moterims ir jų vadovei D. Šilinskienei, kunigui Viktorui Daujočiui, seniūnui Liudui Laukaičiui, Brožių virtuvei, savanoriams paruošusiems patalpas ir sukūrusiems vakaro jaukumą, visiems atėjusiems, ragavusiems ir aukojusiems.

 

Renginio akimirkos – Sandros Vaičienės nuotraukose:    

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 313 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,