Mano Gargždai



„Soliariumų studija“ švenčia 6-erių metų gimtadienį

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
„Soliariumų studija“ kolektyvas švenčia 6 metų gimtadienį. S. Ulvikienės nuotr. „Soliariumų studija“ kolektyvas švenčia 6 metų gimtadienį. S. Ulvikienės nuotr.

Šiais metais „Soliariumų studija“, įsikūrusi P. Cvirkos g. 33–1, Gargžduose, švenčia 6-erių metų gimtadienį. Salono savininkė L. Juodiškienė, savo verslą pradėjusi nuo soliariumų veiklos, šiandien gali pasiūlyti platų grožio paslaugų asortimentą veidui ir kūnui puoselėti.

 

Studijoje galite pasinaudoti stovimu ir gulimu soliariumu su laiku pakeistomis ir kokybiškomis UV lempomis ir papuošti savo kūnus rusvu atspalviu.

 

 „Soliariumų studijos" nuotr.

 

Norinčioms lieknėti ir gerinti savijautą, segmentinėmis svarstyklėmis nustatoma viso kūno analizė – galite sužinoti kūno masės indeksą (KMI), raumenų masę ir riebalų kiekį, ar pakankamai skysčių vartojate, nustatomas metabolinis amžius. Įvertinus šiuos duomenis, siūloma pasinaudoti infraraudonųjų spindulių kapsule „Vacu-active“ ir viso kūno masažą atliekančiu „Rool-active“ aparatu. Pokyčiai stulbinantys – per 3 mėn. galima atsikratyti iki 13 kg svorio, apimtis pavyksta sumažinti iki 40 cm.

Norinčios išvengti viršsvorio, pagerinti limfos cirkuliaciją, sumažinti celiulitą, pagerinti žarnyno darbą, pastiprinti imunitetą – būtinai išmėginkite šiuos aparatus.

 

  „Soliariumų studijos" nuotr.

 

Kitas aukščiausios kokybės limfodrenažinis aparatas – 4 kamerų kompresinė limfodrenažo sistema „Power Q6000 Plus“ – iš organizmo pašalina skysčius, toksinus, mažina riebalų sankaupas, taip pat gerina limfos tekėjimą, mažina stresą, tinstančių kojų pojūčius.

 

  „Soliariumų studijos" nuotr.

 

Jeigu norite, kad oda spindėtų natūraliu grožiu ir jaunyste – rinkitės efektyvią veido ir kūno atjauninimo procedūrą – termoliftingą, radijo dažnio metodu. Tai VIP klasės kosmetologinis aparatas, išskiriantis tam tikro dažnio radijo bangas, pasižyminčias atjauninimo savybėmis. Klinikiniais tyrimais įrodyta – „Radioliftingas“ teigiamai veikia odą ir yra visiškai nepavojingas paciento organizmui. Šią procedūrą rekomenduojama išbandyti ypač daug laiko praleidžiantiems sausose patalpose. Ši procedūra pašalina nuovargį ir patinimus, panaikina maišelius paakiuose, dėmes likusias nuo spuogų, mažina dvigubą pagurklį, raukšles ant veido, kaklo ir dekoltė zonose.

„Radioliftingas“  kūnui – tai kūno formavimas, riebalų tirpinimas, nepageidaujamose vietose panaikinantis pilvo raukšles, ypač strijas, mažinantis celiulitą šlaunų, sėdmenų srityse, gerinantis medžiagų apykaitą, kraujotaką, stiprinantis odos elastingumą, patempiantis odą. Po „Radioliftingo“ kurso net 6 mėn. vyksta odos jaunėjimo procesas, o galutinis rezultatas išlieka net 2 metus.

 

  „Soliariumų studijos" nuotr.

 

Salone taip pat galite pasidaryti manikiūrą, pedikiūrą, antakių korekciją, makiažą, ilgalaikę antakių korekciją – „microbladingą“.

Kiekvienais  metais vis didėjantis klientų ratas džiugina salono darbuotojas. Užsukę pas mus galite įsigyti dovanų kuponų bet kokiai progai, tiek jaunesnio, tiek vyresnio amžiaus žmogui. Vyrai, kurie turi slaptų norų, kad jų moterys atrodytų gražiau ir pasinaudotų grožio ir lieknėjimo procedūromis – užsukite pas mus ir problemas išspręsime.

Plačiau apie mūsų paslaugas galite sužinoti internetiniame puslapyje www.soliariumustudija.lt , „Facebook“ paskyroje „Soliariumų studija“. Galite dalyvauti įvairioms metų šventėms organizuojamose loterijose ir laimėti vertingų prizų sau ir savo artimiesiems.

Ačiū, mieli klientai, kad jau 6-erius metus esate su mumis ir toliau laukiame Jūsų, stengdamiesi išpildyti visus lūkesčius. Gražių Jums ir Jūsų šeimoms artėjančių švenčių ir dovanų, puoselėjančių grožį ir sveikatą! Laukiame Jūsų adresu P. Cvirkos g. 33–1, Gargždai. Telefonas: 8 633 34 541.

 

Reklama

6-ojo gimtadienio akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 383 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,