Mano Gargždai



„Minijos“ moksleiviai minėjo advento pradžią (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
N. Žemgulienės nuotr. N. Žemgulienės nuotr.

Kai už lango tamsu ir šalta, kai iškrinta pirmasis sniegas, kai nespėja išaušti diena ir ateina vakaras, mes pradedame laukti stebuklingų šv. Kalėdų. Šis laukimas – tai keturios advento savaitės.

 

Gruodžio 4-osios ir 5-osios rytais šventiškai nusiteikę „Minijos" progimnazijos mokiniai ir mokytojai rinkosi į Šv. arkangelo Mykolo bažnyčią švęsti advento pradžią. Šis šventiškas susitikimas prasidėjo malda, kaip ir dera atėjus į Dievo namus. Vėliau visus susirinkusius sveikino bei palaimino kunigas Stasys Toleikis ir klebonas kanauninkas Jonas Paulauskas. Abu kunigai linkėjo prasmingai praleisti advento laiką darant tik gerus darbus, taip pat linkėjo sveikatos, geros nuotaikos ir daug dovanų.

Klebonas kanauninkas J. Paulauskas įteikė dovanas: kiekvienai mokytojai po kalendorių, o mokiniams – po pašventintą kalėdinę žvakutę. Mokyklos bendruomenė atsidėkodama atnešė dovanų bei prisidėjo pinigine auka.

Mokytojai ir mokiniai nuo advento vainiko užsidegė atsineštas žvakutes ir grįžę į klases dalinosi šviesa, kuri atveria akis ir leidžia patirti šilumą.

 

N. Žemgulienės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 239 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,