Mano Gargždai



Aplankyti ir pasveikinti globojami vaikai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Ketvirtadienį meras Vaclovas Dačkauskas ir jo pavaduotoja Violeta Riaukienė lankėsi Lapių pagrindinės mokyklos globotinių, gyvenančių Gargžduose, šeimynose, įteikė saldžių dovanų, sveikino su šventėmis, linkėjo laimingų naujųjų metų, domėjosi, kaip vaikai gyvena, kuo užsiima, kaip planuoja savo tolimesnę ateitį.

 

Iš viso šiuo metu 4-uose vaikams įrengtuose butuose ir „Kranto“ pagrindinės mokyklos bendrabučio patalpose gyvena 34 globojami vaikai. 23 dar mokosi Lapių pagrindinėje mokykloje, likusieji – lanko gimnaziją Gargžduose arba mokosi profesinėse mokyklose. Kiekvieną kartu gyvenančių vaikų grupę prižiūri pakaitomis keturi darbuotojai.

„Visko pasitaiko, kaip ir kiekvienuose įprastuose namuose, − paminėjo kone visos svečius pasitikusios auklėtojos, - ir pasipykstame, ir vėl susitaikome, ginčijamės, diskutuojame ir ieškome kompromisų“.

Tarpšventiniu laikotarpiu nemažai vaikų išvykę į namus arba svečiuojasi pas gimines, likusieji mielai pasidalijo savo džiaugsmais ir rūpesčiais, aprodė spintų lentynas, sienas puošiančius originalius darbelius.

Netrukus Lapiuose atvers duris  naujas pritaikytas gyventi kaip namuose bendrabutis viename iš Lapių mokyklos pastatų, kurio įrengimą finansavo  Nynburgo prie Vėzerio „Lions“ klubas pagal trišalę sutartį su Klaipėdos apskrities „Lions“ moterų klubu „Smiltė“ ir Klaipėdos rajono savivaldybe.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 328 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,