Mano Gargždai



Vėžaičių vaikams – geradarių akcijos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Vėžaičių seniūnijos nuotr. Vėžaičių seniūnijos nuotr.

Šiais metais Vėžaičių seniūnijos daugiavaikių šeimų vaikams ir juos lydintiems tėveliams Kalėdų šventės prasidėjo dar gruodžio 10 dieną. Vėžaičių gyventojas Povilas Šeškas 18 vaikų ir 5 juos lydinčius tėvelius pakvietė į savo darbovietės šventę Klaipėdos Žvejų kultūros rūmuose. Jiems buvo parodytas nuostabus muzikinis spektaklis „Makaronų opera“, vaikai pavaišinti sultimis ir pyragaičiais. Daug džiaugsmo suteikė pasirodęs Kalėdų Senelis, kuris ne tik išklausė visų eilėraščius, bet kiekvienam įteikė dovanėlę ir saldainių krepšelį.

 

Kaip ir kiekvienais metais geri žmonės, kurie gyvena ne tik Lietuvoje, išpildė 23 vaikų svajones, dalyvaudami projekte „Vaikų svajonės“.

Gruodžio 29 dieną, penktadienį, Vėžaičių seniūnijos ir Vėžaičių kultūros centro darbuotojai 30 socialiai remtinų ir daugiavaikių šeimų vaikų pakvietė į tradicinę kalėdinę šventę. Vaikus ir jų tėvelius bei senelius linksmino režisierė Augustė Gaidytė ir meno vadovės Ingridos Sutkienės paruošti šokių kolektyvai. Šventės kulminacija – Kalėdų Senelis ir gausios dovanos bei saldumynai.

Vėžaičių seniūnas ir socialinės darbuotojos, vaikai bei jų tėveliai dėkojo šventę padėjusiems surengti Vėžaičių kultūros centro darbuotojams, vaikams dovanėles padovanojusiems AB „LOTOS Geonafta“ kolektyvui, saldumynais pavaišinusiai Vėžaičiuose esančios UAB „Dromas“ direktorei Erikai Stončienei.

Visiems geradariams linkime dosnių ir darbingų 2018 metų!   

 

Šventės akimirkos – Vėžaičių seniūnijos nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 466 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,