Mano Gargždai



„Rolinos“ šokėjai – Lietuvos čempionai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Einoras Degutis ir Valerija Mišel Petrūna. I. Berankienės nuotr. Einoras Degutis ir Valerija Mišel Petrūna. I. Berankienės nuotr.

Sausio 20 d. Alytuje vyko Lietuvos 10-ies šokių čempionatas. Jame puikius rezultatus demonstravo Gargždų sportinių šokių kolektyvo „Rolina“ šokėjai. Einoras Degutis ir Valerija Mišel Petruna jaunimo iki 21 m. amžiaus grupėje tapo Lietuvos čempionais, o suaugusiųjų grupėje – vicečempionais.

 

Tai šokėjams suteikė teisę atstovauti Lietuvai balandžio 7-ąją vyksiančiame 10-ies šokių Pasaulio čempionate Maskvoje (jaunimo grupėje) ir kovo 10 d. Čekijos Bruno mieste vyksiančiame Europos čempionate (suaugusiųjų grupėje).

Puikiai 10-ies šokių čempionate Alytuje pasirodė ir kitos Gargždų šokių klubo „Rolina“ poros. Jaunių grupėje (1E6 klasė) čempionais tapo Neilas Burevičius ir Emilija Kasparavičiūtė. Finale jaunių grupėje (2C klasė) šoko Lukas Jocius ir Ieva Mikalauskytė bei Mykolas Rimkus ir Jogailė Jasevičiūtė.

Šokėjai jau ruošiasi Lietuvos standartinių ir Lotynų Amerikos šokių čempionatams, kurie laukia vasario 4 d. ir kovo 17 d.

Sportinių šokių kolektyvas „Rolina“, įsikūręs Gargžduose, kviečia prisijungti prie savo komandos naujus narius.

Tel. pasiteirauti 8 670 73 265.

 

Neilas Burevičius ir Emilija Kasparavičiūtė. I. Berankienės nuotr.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 503 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,