Mano Gargždai



„Gargždų SC“ treneris apie pusfinalio seriją: „Turėjome daugiau patirties“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Simonas Serapinas. Sporto centro nuotr. Simonas Serapinas. Sporto centro nuotr.

Apie pusfinalio seriją su Akmenės SC „Akmenės cementas-Grudita“ mintimis pasidalino žaidžiantis komandos treneris Simonas Serapinas.

 

Trenerio teigimu, paskutinis mačas buvo kiek lengvesnis nei du pirmieji, o varžovai kovą pusfinalyje pradėjo kiek nukraujavę.

„Turėjome ilgesnį suoliuką, galėjome labiau rotuoti žaidėjus ir, žinoma, turėjome daugiau patirties. Manau, kad buvome „šviežesni“ ir greitesni, jų keli žaidėjai turėjo traumelių ir negalėjo žaisti pilna jėga. Pirmose rungtynėse nežaidė naudingiausias A diviziono žaidėjas Justinas Jogminas, antrose jie taip pat rungtyniavo tik puse jėgos. Tos jėgos jiems labai trūko. Trečiose rungtynėse pagrindiniams žaidėjams nereikėjo žaisti po 30 minučių, galbūt, „Akmenės cementas“ suprato, kad antroje mačo pusėje nereikia eikvoti jėgų. Šių rungtynių negaliu priimti kaip rimtų. Antros serijos rungtynės buvo įtemptos ir sunkios. Matome, kad dar turime potencialo ir kur pasitempti. Pavasarį žaidimas vis gerėja, link to ėjome visą sezoną“, – teigė S. Serapinas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 325 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,