Mano Gargždai



Tradiciniame šachmatų turnyre Palangoje dalyvavo ir gargždiškiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Turnyre apdovanoti šeši geriausi šachmatininkai. Organizatorių nuotr. Turnyre apdovanoti šeši geriausi šachmatininkai. Organizatorių nuotr.

Sekmadienį Palangoje vyko Lietuvos kaimo sporto ir kultūros asociacijos „Nemunas“ tradicinis šachmatų turnyras. Į jį susirinko 46 šachmatininkai iš įvairių Žemaitijos rajonų, miestų bei miestelių.

 

Turnyre galėjo dalyvauti ne aukštesnį negu 1900 reitingą turintys šachmatininkai, be to ir ne jaunesni negu 16 metų. Jame dalyvavo ir 4 Gargždų sporto klubo „Mintis“ atstovai.

Buvo žaidžiami 9 ratai greitaisiais šachmatais. Nugalėjo Andrius Ogiala iš Palangos. Jis surinko 7,5 taško, puse taško aplenkdamas antroje ir trečioje vietose likusius Evaldą Slušnį iš Kretingos ir Gintarą Paulauską iš Mažeikių.

Iš Gargždų atstovų geriausiai pasirodė Valdas Jonelys, surinkęs 6,5 taško ir galutinėje įskaitoje užėmęs penktą vietą. Darius Alekna su 5,5 taško liko tryliktoje vietoje, Arūnas Gincas – devynioliktoje (4,5 taško), o Robertas Mockus – dvidešimt aštuntoje vietoje (4 taškai).

 

Gargždiškis V. Jonelys užėmė penktą vietą. Organizatorių nuotr.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 388 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,