Mano Gargždai



„Lijo“ restorane – atviro mikrofono vakaras

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Šį šeštadienį, vasario 1 dieną, 18 valandą restorane ,,Lijo" galės pasirodyti visi, kas myli muziką ir mėgsta dainuoti. Asociatyvi Corbis nuotr. Šį šeštadienį, vasario 1 dieną, 18 valandą restorane ,,Lijo" galės pasirodyti visi, kas myli muziką ir mėgsta dainuoti. Asociatyvi Corbis nuotr.

Šį šeštadienį, vasario 1 dieną, 18 valandą Edita Bodrovaitė – Rukienė ir Vaidotas Rukas kartu su Gargždų kultūros centro šiuolaikinio dainavimo studija kviečia į savo pasirodymą. Scenoje taip pat galės pasirodyti visi, kas myli muziką ir mėgsta dainuoti.  

Vakaro sumanytojai vasario 1-ąją kviečia kartu kurti garsų meną – muziką. Šeštadienio vakaras „Lijo“ restorane pavadintas atviro mikrofono vakaru. Tai reiškia, kad scena bus atvira visiems, kurie muzikuoja ar kažkada muzikavo. Renginio šeimininkai žada, jog šeštadienis bus jaukus ir įdomus, o gyvos muzikos tikrai nebus per mažai.

Visi, kurie nori pasirodyti scenoje, kviečiami registruotis adresu gerdamuldaryte@gmail.com. Nespėjusieji užsiregistruoti vis tiek kviečiami atvykti – likus pusvalandžiui iki koncerto vis dar vyks registracija ir padainuoti, pagroti galės visi, kurie nebijo scenos ir myli muziką. 

 

Editos Bodrovaitės - Rukienės pasirodymai:

 

Renginio plakatas:

dainavimas

 

Prisijungti prie renginio ir sekti naujienas gali čia.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 508 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,