Mano Gargždai



„Vakarų Lietuvos Žiemos kare“ gargždiškiai susišlavė apdovanojimus

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Gargždiškiai iškovojo tris prizines vietas. Organizatorių nuotr. Gargždiškiai iškovojo tris prizines vietas. Organizatorių nuotr.

Šeštadienį Klaipėdoje vyko „West Coast Winter War“ mažųjų breiko šokėjų varžybos. Tris prizines vietas čia iškovojo ir gargždiškiai.

Klaipėdos „Pramogų banke“ vykusiame renginyje dalyvavo Vakarų Lietuvos pradedantieji breiko šokėjai, o pačių varžybų tikslas - skatinti jaunųjų šokėjų meistriškumą.  

Jau trečius metus, žiemą ir vasarą, organizuojamose varžybose „Vienas prieš vieną“ kategorijoje pirmą vietą iškovojo Vilius Budrys, lankantis Enrikos Storpienės breiko šokių studiją.

Kitoje kategorije - „Du prieš du“ gargždiškiai iškovojo net dvi iš trijų prizinių vietų. Antra atiteko Modestui Pečiulaičiui ir Pauliui Cirtautui, o trečia - Gabrielei Milkintaitei ir Nojui Ubartui.

„Džiaugiuosi, kad Klaipėdoje įsikūrusios „Funky House“ studijos vadovas Mantvydas padeda vystyti breiko šokių kultūrą ir organizuoja šį konkursą“ - apie varžybas pasakojo Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro breiko studijos vadovė Enrika Stropienė. Vadovė taip pat pridūrė, kad Klaipėdoje jau keletą metų veikianti studija, padeda gaivinti breiko šokį visoje Vakarų Lietuvoje. Prieš keletą metų buvo likęs tik Gargždų vaikų ir jaunimo ir laisvalaikio centre esantis breiko šokio būrelis, o susitikti ir pakovoti su kitais tokio stiliaus šokėjais tekdavo vykti į Vilnių ar Kauną.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 345 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,