Mano Gargždai



„Vaivorykštiečiai“ savo rankomis kūrė šimtmečio sodą

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Dalyvių nuotr. Dalyvių nuotr.

Gegužės 11 dieną Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos atstovai – Deimantė Meškytė, Robertas Macius, Beatričė Srėbaliūtė ir biologijos mokytoja Raimonda Mankevičienė – dalyvavo Klaipėdos universiteto Botanikos sodo organizuotame pilietiniame projekte „Šimtmečio sodas“. Turėjome galimybę pasivaikščioti po išpuoselėtą aplinką, kurioje auginama gausybė įvairių rūšių augalų.

 

Prasidėjus renginiui, Savivaldybės atstovai ir organizatoriai linkėjo ne tik tądien pasodinti savus medelius, bet ir ateityje čia rinktis juos puoselėti. Klaipėdos universiteto Humanitarinių ir ugdymo mokslų fakulteto Jono Pauliaus II krikščioniškųjų studijų centro profesorius Arvydas Ramonas laimino atvykusiuosius ir šventino būsimą sodą. Į renginį susirinko 23 mokyklos, o po medelių sodinimo vaišinomės pavasarinių gėlių žiedų, mėtų arbatomis.

„Vaivorykštės“ gimnazijos vardu pasodinta obelis ir vyšnia, tad kai kurių vaismedžių derliaus jau bus sulaukta šią vasarą ir rudenį. Džiaugiamės galėję prisidėti prie šimtmečio sodo sodinimo, kurio reikšmė išliks ne vienai ateities kartai.

 

Gimnazijos nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 139 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,