Mano Gargždai



Nedideliame sporto klube – patogi aplinka ir profesionali įranga

Įvertinkite šį įrašą
(12 balsai)
Kvietinių bendruomenė kviečia sportuoti ir gargždiškius bei apylinkių gyventojus. S.Gulbino nuotr. Kvietinių bendruomenė kviečia sportuoti ir gargždiškius bei apylinkių gyventojus. S.Gulbino nuotr.

Kvietinių gyvenvietėje neseniai atsidarė jaukus ir patogus sporto klubas. Į jį Kvietinių bendruomenė kviečia sportuoti ir gargždiškius bei apylinkių gyventojus – kvietiniškių klubas nuo Gargždų nutolęs vos šešis kilometrus, vilioja itin patraukliomis kainomis ir visiškai nauja įranga.

Sporto klubą Kvietiniuose prižiūrintis ir sportuoti pradedantiesiems padedantis Zigmantas Rudgalvis portalui mano-gargzdai.lt pasakojo, jog nors Kvietinių sporto klubas ir nedidelis, jame yra ką veikti ne tik pradedantiesiems, bet ir siekiantiems palaikyti ar pagerinti kūno formas.

„Sportuoti ateina ir vyrai, ir moterys. Vyrams yra kur ir kaip kilnoti svarmenis, moterims taip pat pastatyti įrenginiai padeda treniruoti tam tikras raumenų grupes. Klube nėra tiek įrenginių, kiek jų yra dideliame sporto klube, bet jų visiškai pakanka, jei nori judėti, sportuoti, palaikyti formą“, - įsitikinęs Z. Rudgalvis.

Jis lankytojų laukia kasdien nuo penktos valandos vakaro – tada į klubą pamažu pradeda rinktis iš darbų grįžę gyventojai. Vienkartinis apsilankymas klube kainuoja 5 litus. Mėnesinis ir neribotas abonementas kainuoja 50 litų. Kvietinių gyventojams tiek pat kainuoja ir šeimyninis abonementas – už pusę šimto litų per mėnesį gali sportuoti visa šeima.

 

Jokių grūsčių

„Kaimo sporto klube reikia mokėti gerokai mažiau, negu Klaipėdos ar kituose didesniuose sporto klubuose. Gargždiškiui net apsimoka atvažiuoti tuos kelis kilometrus. Maža kaina – ne vienintelis privalumas. Sporto klubas nedidelis, bet inventoriaus yra pakankamai. Kadangi žmonių nėra daug, tikrai netenka laukti eilėje prie vieno ar kito įrenginio“, - kalbėjo Raimundas Daubaris. Jis buvo vienas iš iniciatorių, kad Kvietiniuose būtų renovuoti bendruomenės namai, o juose įrengtas sporto klubas.

Pasak R. Daubario, Kvietinių sporto klube visada maloniai šilta, įrengtas patogus ir erdvus persirengimo kambarys, veikia dušas, visada patarti pasirengęs čia dirbantis Z. Rudgalvis.

„Nesu profesionalus treneris, tačiau pats sportuoju, pradedančiajam galiu sudaryti programą. Visi dalijamės patarimais, kaip geriau, efektyviau sportuoti. Vyrai čia ateina norėdami patobulinti raumenis, išsiugdyti jėgą. Moterys nori numesti svorio, taip pat padailinti formas. Ir vieniems, ir kitiems tikslams čia yra sąlygos “, - sakė Z. Rudgalvis.

R. Daubaris pastebėjo, jog kvietiniškiai yra pakankamai sportiški žmonės, laiko sportui randantys ir po sunkių darbų.

„Šiais laikais sveikai ir aktyviai gyventi yra nebe mada, o savaime suprantamas dalykas. Jei šalia yra klubas, kuriame gali įgyvendinti savo tikslus, kodėl gi tuo nepasinaudojus“, - į Kvietinių sporto klubą visus atvykti ragino R. Daubaris.

 

 Stasio Gulbino nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 277 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,