Mano Gargždai



„Bangelės“ surengė pasirodymą V. Gaigalaičio globos namuose

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
R. Linkienės nuotr. R. Linkienės nuotr.

Empatija yra sėkmingo bendravimo pagrindas, tačiau ją reikia ugdyti jau vaikystėje. Vaikai, kurie yra empatiški sugeba suvokti ir priimti kitą žmogų tokį, koks jis yra. Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos mokytoja-metodininkė Rasa Linkienė džiaugiasi, galėdama prisidėti prie šio bruožo ugdymo savo mokiniams per praktinę-kūrybinę veiklą.

 

Lapkričio 8 dieną Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos dainos studijos „Bangelės“ dainorėliai vyko pasveikinti Viliaus Gaigalaičio globos namų gyventojų su artėjančiu 84-uoju gimtadieniu. Paruošę 2 dalių programą: pirmoje parodė mokytojos Rasos Linkienės sukurtą ir režisuotą spektaklį „Ne dydžiu drąsą matuojame“, antroje atliko naujausias „Bangelių“ dainas apie rudenį ir draugystę.

Žiūrovų akys švytėjo, jų veidus puošė šypsena, kuria jie dalijosi su vaikais, buvo nuostabu, kai suaugę atsiliepė į raginimą kartu dainuoti ir judėti.

Kiekvienam globotiniui dovanodami raudonskruosčius obuolius, „Bangeliukai“ linkėjo sveikatos, supratingumo, nepamiršti svajoti, taip nejučia patys mokėsi tolerancijos, paslaugumo.

Dėkojame įstaigos direktoriui Rimantui Ramanauskui ir gyventojams už nuoširdų bendradarbiavimą, šiltą priėmimą ir galimybę mokytis sugebėjimo priimti kitą tokį, koks jis yra.

 

Rasos Linkienės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 161 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,