Mano Gargždai



„Soliariumų studija“ švenčia jau 7-ąjį gimtadienį

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Soliariumų studija“ kolektyvas. S. Vaičienės nuotr. „Soliariumų studija“ kolektyvas. S. Vaičienės nuotr.

Labai didžiuojamės, kad metai iš metų, kurie bėga labai greitai, galime džiaugtis didėjančiu klientų ratu. Jų dėka ir švenčiame jau 7-ąjį „Soliariumų studija“ salono gimtadienį.

 

„Kadangi klientai pamėgo mūsų saloną, mes irgi norime juos palepinti dovanomis ir staigmenomis“, – teigė salono savininkė Laima Juodiškienė.

Lapkričio 14 d. 18 val. bus paskelbtos loterijos, vykstančios salono „Soliariumų studija“ feisbuko paskyroje, nugalėtojos. Prizinis fondas – 310 Eur. Jei nespėjote sudalyvauti, – paskubėkite. Prizų daug, tad nepraleiskite progos.

„Mūsų salone klientai gali pasidaryti tikrai daug grožio procedūrų. Itin pamėgtos rool+vacu-active treniruotės ir masažai. Moterys džiaugiasi per 1–4 mėnesius atsikračiusios iki 15 kg, jei dar sureguliuoja mityba, rezultatai stebina dar labiau. Mitybos planus, sudarytus specialisto, taip pat galite įsigyti pas mus“, – teigė salono vadovė.

Jeigu norite sumažinti celiulitą, pagerinti kraujotaką, išsivalyti nuo toksinų – pasidarykite kompresinę terapiją su bandažais ir cello įvyniojimais. Dabar daug kas keliauja, tad salonas siūlo prieš keliones palepinti kūną 5–10 procedūrų – džiaugsitės 100 proc. sumažėjusiu celiulitu, apimtimis ir lygesne kūno oda.

Salono siūloma naujiena – mėgstamiausios ir populiariausios veido procedūros – ultragarsinis veido valymas (trukmė – 2–2,5 val.) ir radijo dažniu – stangrumo, elastingumo ir gyvybingumo suteikiančios procedūros.

„Kai jausitės sulieknėjusios ir atsinaujinusios, galėsite palepinti savo kūną dirbtiniais saulės spinduliais – turime stovimą ir gulimą soliariumus“, – sakė L. Juodiškienė.

Iki pat Naujųjų metų salone taikomos nuolaidos visiems soliariumo abonementams. Skubėkite rezervuoti vietas ir procedūroms prieš šventes – šventiniams vakariniams makiažams, antakių korekcijai ir dažymui su paprastais ir henna dažais, manikiūrui, pedikiūrui.

Įsigiję dovanų kuponus „Soliariumų studijoje“, patenkinsite ir jauno, ir vyresnio amžiaus artimą žmogų, norintį pagerinti savo sveikatą, pagražinti kūną.

Visus norinčius puoselėti ir gražinti kūną, kviečiame apsilankyti „Soliariumų studijoje“, adresu P. Cvirkos 33-1, Gargždai. Tel.: 8 633 34 541. Naujienas sekite feisbuke „Soliariumų studija“.

 

Reklama

 

Sandros Vaičienės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 316 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,