Mano Gargždai



Gargžduose sužibo lietuviška simbolika alsuojanti Kalėdų eglė (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Penktadienio vakarą Gargžduose pasklido kalėdinė nuotaika – įžiebta miesto eglė, šventinėmis spalvomis sužibo ir pagrindinės miesto gatvės.

 

Nepaisant lietingo oro, gargždiškiai ir miesto svečiai gausiai susirinko pasiklausyti Kultūros centro sektos pasakos „Tamsos miestas“. Programos metu savo pasirodymus atliko vaikų žaidimo centras „Kūlverstukų šalis“, vaikų šokių studija „Trepsiukas“, vaikų muzikos mokyklos kolektyvas, vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro dainavimo studija, Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos kolektyvas „Bangelės“ ir lopšeliai-darželiai „Saulutė“ bei „Gintarėlis“.

Įžiebti prieštaringų nuomonių internetinėje erdvėje spėjusios sulaukti Gargždų miesto eglės atvyko Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas ir miesto seniūnas Saulius Bakšinskis.

„Linkiu, kad Gargžduose šiandien pasklidusi šviesa būtų Jūsų širdyse, gyvenimuose, visame mieste“, – sveikindamas susirinkusiuosius gražių ateinančių švenčių linkėjo seniūnas.

Padangę nušvietus fejerverkams, šventinę nuotaiką palaikė koncertinę programą atlikę Monika Šedžiuvienė ir Andrius Janonis.

Šių metų Kalėdų simbolis montuotas iš karkaso ir puoštas gyvomis, gyventojų dovanotomis eglių šakomis. Eglę, kainavusią 7 800 eurų, statė jau kelintus metus iš eilės konkursą laimėjusi UAB „Adam Decolight“ iš Vilniaus. Kartu su šia lietuviška simbolika alsuojančia puošmena sužibo ir Klaipėdos bei Kvietinių gatvių dekoracijos, kuriomis rūpinosi UAB „Gargždų komunalinės paslaugos“. Dekoracijų kaina, panaši, kaip ir eglės – apie 7 tūkst. eurų. Šventiniai fejerverkai atsiėjo 2 tūkst. eurų, jais rūpinosi UAB „Blikas“.

 

Renginio akimirkos – Sandros Vaičienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 355 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,