Mano Gargždai



Vėžaičių seniūnijos vaikams – dosnios Kalėdos

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Vėžaičių seniūnijos nuotr. Vėžaičių seniūnijos nuotr.

Gruodžio mėnuo yra advento metas, dažnai gausus šventėmis bei smagus ir dosnus vaikams.

 

Dar gruodžio 2 d. 20 vaikų ir 6 juos lydintys suaugę asmenys maloniai buvome pakviesti į Klaipėdos dramos teatrą, kur pamatėme nuotaikingą spektaklį „Dėdės Tito džiazas“. Pabuvojome smagioje ekskursijoje Dramos teatro salėse ir pasėdėjome sukamose teatro kėdėse, be to, vaikai pasilinksmino su pačiu „Dėde Titu“ bei Kalėdų Seneliu. Daug džiaugsmo suteikė gautos vaišės ir dovanėlės. Ir visa tai padovanojo Vėžaičių gyventojas Povilas Šeškas.

Gruodžio 28 d., penktadienį, Vėžaičių seniūnijos darbuotojai, padedant Vėžaičių kultūros centro režisieriui Aurimui į tradicinę kalėdinę šventę pakvietė 31 vaiką iš mažas pajamas turinčių, daugiavaikių bei globojamų šeimų.

Vaikai, jų tėveliai ir netgi seneliai linksmai ir nuotaikingai bendravo su Kalėdų Seneliu, sekė smagias pasakas, dainavo daineles, įminė užmintas mįsles, deklamavo eilėraščius.

Vaikai ir jų tėveliai neslėpė džiaugsmo ir juoko gavę gražias šventines dovanėles, dėkojo šventės organizatoriams, rengėjams ir rėmėjams.

Vėžaičių seniūnas ir socialinės darbuotojos labai dėkingos šiemet tradiciškai ir ne pirmus metus seniūnijos vaikus dosniai parėmusiems dovanėlėmis – „Lotos Geonafta“ kolektyvui, saldumynais – Vėžaičiuose esančios UAB „Dormas“ direktorei Erikai Stončiuvienei.

Gerų žmonių pagalba ir parama gražios šiemet buvo Kalėdos Vėžaičių seniūnijos vaikams. Visiems geradariams linkime gerų ir darbingų 2019 metų!

 

Vėžaičių seniūnijos nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 299 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,