Mano Gargždai



Bitininkai kviečiami teikti paraiškas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Šalies bitininkai nuo 2019 m. sausio 2 d. iki vasario 4 d. kviečiami teikti paraiškas pagal Paramos Lietuvos bitininkystės sektoriui 2017–2019 metų programos priemones.

 

Paramą gali gauti bičių laikytojai, bitininkų asociacijos, mokslo ir studijų institucijos, veisliniai bitynai, medaus kokybės tyrimus atlikti akredituotos laboratorijos.

Programai įgyvendinti skirta 648,1 tūkst. Eur.

Paraiškos bus priimamos pagal šias priemones: „Techninė pagalba bitininkams ir jų grupėms“, „Kova su avilių kenkėjais ir bičių ligomis, ypač varoze“, „Bičių avilių transportavimo į ganyklas racionalizavimas“, „Medaus ir bičių produktų fizinių ir cheminių savybių analizė, siekiant nustatyti jų kokybines savybes“, „Bičių šeimų atnaujinimas“, „Bitininkystei ir bitininkystės produktams skirtos taikomųjų mokslinių tyrimų programos“, „Rinkos stebėsena“, „Bitininkystės produktų kokybės gerinimas, siekiant didinti jų vertę rinkoje“.

Paramos paraiškos renkamos Nacionalinės mokėjimo agentūros teritoriniuose paramos administravimo skyriuose pagal pareiškėjo gyvenamąją/buveinės vietą arba bityno registravimo vietą. Kitais adresais paraiškos nepriimamos.

Paramos gavėjai paraiškas gali teikti ne tik tiesiogiai atvykę į teritorinį paramos administravimo skyrių, bet ir atsiųsti paramos paraišką registruotu laišku arba per pašto kurjerį.

Atkreiptinas dėmesys į tai, kad 2019 m. paramos paraiškos ir mokėjimo prašymo formos yra pakeistos, todėl kreipiantis dėl paramos būtina užpildyti tinkamas formas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 359 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,