Mano Gargždai



„Diena be melo“: iššūkiai aktoriams ir intriguojantys siužeto vingiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Romantinė komedija „Diena be melo“ – kovo 25 dieną lankysis Klaipėdoje. Žiūrovus sužavės ne tik išskirtinė istorija, bet ir spektaklį gaubianti paslaptis, kurią kruopščiai slepia kūrybinė komanda.

 

Intriguojančius komedijos personažus kuria Gabija Jaraminaitė, Edita Užaitė, Evaldas Jaras, Vaidotas Martinaitis, Sakalas Uždavinys, Nerijus Gadliauskas.

„Tai subtili, jautri ir žemiška komedija apie draugystę ir meilę. Joje gausu gyvenimiškų situacijų. Neabejotinai pasitaikys akimirkų, kuomet kiekvienas žiūrovas pagalvos, o kaip jis pasielgtų“, – apie spektaklį pasakoja režisierius Kostas Smoriginas. Spektaklis pastatytas pagal kultinę dramaturgo Filipo Lėliušo pjesę, kurios pastatymai triumfavo net keliuose didžiuosiuose Prancūzijos teatruose.

„Diena be melo“ – tai istorija apie buvusių bendrakursių trijulę, susirinkusią prisiminti audringos jaunystės nuotykių. Pašėlęs mergišius, žmonai ištikimas nuobodyla ir užkietėjęs nevykėlis – visi jie susirinko tam, kad ir vėl pasijaustų jauni – lyg prieš dvidešimt metų. Tačiau vakarą sujaukia vieno iš draugų sugalvotas siurprizas. Vakarienės jis pakviečia bendrakursę – moterį, kurią prieš dvidešimtį metų visi trys draugai laikė savo simpatijų objektu. Deja, viešnia – nebe tokia kaip anksčiau. Ji jaunystės draugams pateikia itin netikėtą siurprizą...

Daugiau informacijos: http://www.dominoteatras.lt/spektakliai/diena-be-melo/

Bilietus galite įsigyti internetu www.bilietai.lt, www.kakava.lt bei renginio vietoje.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 156 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,