Mano Gargždai



Moksleiviai dalyvavo virvės traukimo varžybose (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Zigmo Bitino nuotr. Zigmo Bitino nuotr.

Šiandien Gargždų sporto mokyklos stadiono teritorijoje vyko rajono bendrojo ugdymo mokyklų virvės traukimo varžybos. Buvo kovojama atskirai tiek tarp kaimo, tiek tarp miesto mokyklų.

 

Kaimo vietovių mokyklų grupėje susikovė 4 komandos: iš Dovilų, Vėžaičių, Kretingalės ir Endriejavo pagrindinių mokyklų. Kiekviename susitikime buvo atliekami du traukimai iš skirtingų pusių. Nugalėtoja buvo skelbiama komanda, laimėjusi abu traukimus. Esant lygiam rezultatui, buvo skelbiamas trečias traukimas. Nugalėjo Dovilų pagrindinės mokyklos „virvininkai“, įveikdami visus varžovus sausais rezultatais 2:0. Antri buvo endriejaviškiai, tik per papildomą traukimą įveikę Kretingalės pagrindinės mokyklos moksleivius. Trečioje vietoje – Kretingalė, ketvirti – vėžaitiškiai.

Miesto mokyklų grupėje susikovė tik dvi komandos: iš Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos ir Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos. Nugalėjo (tiesa, nelengvai) veiviržėniškiai dviejuose traukimuose.

Jau šį savaitgalį Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos virvės traukikų laukia respublikinės varžybos. Ar pavyks taktiškai nugalėti kitas Lietuvos komandas, sužinosim netrukus. Dovilų pagrindinės mokyklos sportininkams finalai dar tik po dviejų savaičių. Tad jiems papildomam pasiruošimui dar yra laiko.

Dovilų pagrindinės mokyklos komandą sudarė: Airidas Skirsgilas (kapitonas), Benediktas Gailius, Pijus Mockus, Laimonas Patlaba, Ernestas Bagočius, Domantas Jucys, Viktorija Tverijonaitė ir Odeta Žalpytė. Komandos vadovas – mokytojas Arūnas Šimkevičius.

Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos komandą sudarė: Žilvinas Dovydaitis, Aivaras Gyra, Simonas Žąsytis, Raidas Žemgulis, Lukas Raudys, Jonas Kenstavičius (kapitonas) ir Tomas Skirbutas. Komandos vadovas – mokytojas Edmundas Norvilas.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 229 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,