Mano Gargždai



„Auginkime skrydžiui sparnus“: šoka vaikai, džiaugiasi mokyklos bendruomenė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Birutės Darkintienės nuotr. Birutės Darkintienės nuotr.

Norėdami pasigrožėti gamta, bundančiu pavasariu dar rudenį sutarėme surengti ir pakviesti priešmokyklinių ugdymo grupių vaikučius į pirmąjį Klaipėdos rajono mažųjų šokėjų festivalį „Auginkime skrydžiui sparnus“.

 

Mūsų maži, dideli rūpestėliai užbaigti. Gegužės 22 d. rytmetis nuostabus. Skamba fanfaros ir mokyklos bendruomenė pasisveikinimu, plojimais, patrepsėjimais skelbia mažųjų šokėjų festivalio „Auginkime skrydžiui sparnus“ pradžią.

Dalyvavo 5 žavios šokėjų grupės iš Šiūparių mokyklos-daugiafunkcio centro, šokių grupė „Bitutės“ (vadovė Ligita Pladienė), Veiviržėnų kultūros centro Endriejavo skyriaus vaikų ir jaunimo šokių kolektyvas „FLICK“ (vadovė Jolanta Salienė), Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro klubo „Draugystė“ šokių kolektyvas „Šokliukai“ bei Endriejavo pagrindinės mokyklos šokių grupės „Kiškiai“ ir „Endriejavo vaikai“ (mažųjų šokėjų festivalio iniciatorė ir vadovė Vaida Zacharevičienė).

Mieli, vaikai, mokytojai, pamatėme, kad kiekvieno jūsų širdyse telpa daug gerumo, šviesos ir geranoriškumo. Bus ir kitas mažųjų šokėjų festivalis, o šitas tebus startas gražiai vasarai.Gražių įspūdžių visiems!

 

Birutės Darkintienės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 185 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,