Mano Gargždai



Policijos pareigūnai susitiko su Kvietinių bendruomene

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Klaipėdos apskrities VPK nuotrauka Klaipėdos apskrities VPK nuotrauka

Bendruomenės pareigūno veikla yra sunkiai įsivaizduojama be glaudaus bendravimo ir bendradarbiavimo su visuomene, todėl vakar vakare Klaipėdos aps. VPK VTB Pevencijos skyriaus bendruomenės pareigūnai, pasitelkę į pagalbą Dauparų – Kvietinių seniūnijos apylinkės inspektorių Tomą Kazlauską, dalyvavo Klaipėdos rajono Kvietinių bendruomenės seniūnaičio Rolando Bernoto organizuotame susitikime su gyventojais.

 

Susitikimo metu bendruomenės pareigūnai gyventojams papasakojo apie vis dar besidarbuojančių telefoninių sukčių gudrybes, prašė gyventojus būti atidesnius ir neatskleisti nepažįstamiems asmenims savo vardo, pavardės ir ypač asmens kodo ir konfidencialių elektroninės bankininkystės duomenų. Policijos pareigūnai gyventojams priminė apie „Saugios kaimynystės“ programą bei ragino burtis kartu su kaimynais į saugios kaimynystės grupes, kad sumažintų nusikalstamumą ir viešosios tvarkos pažeidimus, taip padarydami savo aplinką saugesne ir geresne vieta gyventi.

Gyventojams buvo išdalinti prevencinio pobūdžio lankstinukai su patarimais, kaip apsisaugoti nuo telefoninių bei internetinių sukčių, ir visą girdėtą informaciją perduoti giminaičiams, pažįstamiems ar kaimynams.

Glaudus visuomenės ir policijos bendradarbiavimas padeda užkirsti kelią daromiems teisės pažeidimams, nusikalstamoms veikoms bei padeda spręsti gyventojams aktualias problemas, todėl bendruomenės pareigūnai ateityje žada lankytis ir kituose Klaipėdos apskrities bendruomenės susirinkimuose.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 403 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,